Sandra Bermejo, de 32 anys, porta desapareguda des del passat 8 de novembre. La psicòloga madrilenya establerta a Gijón (Astúries) va ser vista per última vegada al cap de Peñas i des d'aleshores no s'ha sabut res més. Els investigadors van trigar un mes a trobar una camisa, l'única pista que podria haver esclarit els fets, i després de buscar-la per mar i terra, el seu advocat ha declarat als mitjans que està convençut que la nit de la seva desaparició Sandra no estava sola.

La seva família va adonar-se que alguna cosa no marxava bé l'endemà de desaparèixer, el 9 de novembre, quan no va trucar la seva mare tal com havien aparaulat. Des de llavors la Policia Nacional, la Local, la Guàrdia Civil i els Bombers, juntament amb la Creu Roja i diversos voluntaris particulars s'han bolcat en la seva recerca, sense més pistes que una camisa que, a més, la família no reconeix com a seva.

La investigació no avança per la falta de pistes

Durant els primers dies de la investigació els agents van trobar el seu cotxe amb una motxilla i diversos objectes personal a l'interior. Estava estacionat en un aparcament molt a prop del cap de Peñas una zona que, segons els seus familiars i amics, solia freqüentar i coneixia bé. Les teories del segrest i de la desaparició voluntària van xocar des d'un primer moment. La falta de proves ha fet que els investigadors se centrin més en la possibilitat que la psicòloga hagi marxat de manera deliberada, la qual cosa la família descarta.

Després de setmanes analitzant la zona rocosa del penya-segat, els investigadors van decidir traslladar la recerca al mar. El passat diumenge 18 de desembre mig centenar d'efectius, entre Bombers, Protecció Civil, Creu Roja i cossos de la Policia Local i Nacional, van rastrejar la costa del municipi de Gozón, sense èxit. Aquest dimarts, però, el comissari en cap de la Policia Nacional de Gijón, Dámaso Colunga, ha anunciat que la recerca marina ha finalitzat "totalment". Així mateix, ha declarat als mitjans de comunicació que preveu reunir-se amb la família per donar-los a conèixer tots els detalls de la investigació. 

El seu advocat assegura que estava acompanyada

Mentrestant l'advocat de SandraJuan Manuel Medina, ha fet unes declaracions a "El programa de Ana Rosa", deixant clara la seva posició respecte a les teories que es barregen. "Tinc el convenciment que Sandra no va estar sola, o millor dit, aquella nit al cap de Peñas hi havia més gent". Ha continuat dient que sap que la seva clienta no s'ha suïcidat. "Pot existir la possibilitat d'un accident, però és clau que no s'ha trobat pràcticament res", ha conclòs.

Pel que fa a la camisa trobada a la zona, des de la Policia han explicat que encara estan pendents de rebre els resultats del laboratori; l'informe que es derivi d'aquesta anàlisi serà clau per determinar la direcció que prendran futures investigacions.