El passat 8 de novembre es va denunciar la desaparició de Sandra Bermejo, una madrilenya de 32 anys que fa dos que viu a Gijón, Astúries. Els dispositius de cerca van trobar el seu cotxe a prop del cap de Peñas, però de la desapareguda, ni rastre. El seu entorn no entén el que ha pogut passar, però descarten que hagi estat una desaparició voluntària tot i que la policia no ha trobat indicis de criminalitat.

Els seus pares van començar a preocupar-se quan Sandra no va trucar la seva mare el dimecres 9 de novembre, com havien aparaulat. Resulta que la jove tampoc s’havia presentat a les classes de teatre el dia anterior. Sandra és de professió psicoterapeuta i, segons declaracions de la família, tenia tots els pacients programats. És també per això que es neguen a creure que hagi marxat per voluntat pròpia.

Només han trobat el seu cotxe

Dotacions de la Policia Nacional, de la Local, Guàrdia Civil, Bombers i la Creu Roja, van començar la recerca per la zona del cap de Peñas, un lloc per on acostumava a passejar i que coneixia bé. A un dels aparcaments van trobar el seu cotxe. A l’interior hi havia una motxilla amb la seva cartera i altres objectes personals, però no van trobar el seu telèfon.

De fet, l'últim senyal del mòbil, emesa el 8 de novembre al voltant de les cinc de la tarda, la situa molt a prop del penya-segat. Aquell dia la previsió era de pluja, la qual cosa podria haver provocat que la jove caigués accidentalment per algun dels barrancs. Aquesta és només una de les moltes hipòtesis amb els quals treballen els agents, ja que després de la troballa del cotxe no han tornat a topar-se amb més pistes que puguin posar certa llum a l'ocorregut.

Un home va caure per un penya-segat durant la cerca

La cerca de Sandra Bermejo va donar un revés tràgic quan un home va morir en precipitar-se per un dels penya-segats de la zona. L’accident va ocórrer aquest dissabte al voltant de les sis de la tarda, quan el dispositiu de cerca s’estava desmuntant per aquell dia. Després que els agents retiressin el cordó policial que limitava el perímetre, diverses persones es van apropar. Una d’elles es va aproximar massa al barranc i va acabar caient. Els Bombers i Salvament Marítim van trobar el cadàver flotant a l’aigua, però no el van poder recuperar a causa de les males condicions meteorològiques, i el cos va desaparèixer.