La mare de la Jaula, la menor de 14 anys assassinada a Alcalá la Real (Jaén) ha parlat per primera vegada de les seves emocions després d'aquest macabre assassinat. "Vull que es podreixi a la presó. Un violador no pot sortir al carrer", explica indignada fent referència a Nazarín, l'agressor sexual i assassí que, presumptament, ha matat a la seva filla.

Els fets van passar el dimarts a la tarda a Alcalá la Real, un petit municipi a prop de Jaén. Tot va començar quan la Jaula, la víctima, va anar a casa una amiga seva per estudiar, ja que a casa seva no tenen ordinador. La menor havia de tornar a casa cap a les 20:30, però no ho va fer. Va ser llavors quan van saltar totes les alarmes a Hakima Zeroil, la mare de la nena.

"Estic fatal. Vull que es podreixi a la presó. Un violador no pot sortir al carrer"

Una hora més tard, l'assassí confés va trucar a Emergències 112 i va explicar el crim. La mare va ser qui va reconèixer que la víctima era la seva filla gràcies a la identificació de la roba. Aquests fets l'han afectat molt psicològicament i s'ha vist obligada a demanar suport mèdic i psicològic. "Estic fatal. Vull que es podreixi a la presó. Un violador no pot sortir al carrer", motiu pel qual demana la presó permanent revisable, explica ella mateixa a El Diario de Jaén.

Els antecedents de l'assassí de Khawla a Alcalá la Real al descobert

Nazarín tenia antecedents per delictes sexuals i, de fet, quan tenia 15 anys, va intentar violar una jove al mig del carrer. Anys més tard, presumptament, ha agredit sexualment aquesta menor i l'ha assassinat, motiu pel qual ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança a l'espera que se celebri el judici. 

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

La mare de la menor assassinada a Alcalá la Real (Jaén) demana que el presumpte autor dels fets sigui condemnat a presó permanent revisable / Europa Press

Responsable, intel·ligent i una excel·lent estudiant

La mare de la menor defineix la seva filla com una persona responsable, intel·ligent i una excel·lent estudiant. Hakima Zeroil ha aprofitat l'ocasió per agrair totes les mostres de suport que ha rebut tant per part del municipi com de la comunitat marroquina. "El poble s'ha portat bé", diu ella mateixa.

La mare de la menor assassinada, víctima de violència de gènere

Zeroil està separada de la seva exparella i de qui té una ordre d'allunyament per violència de gènere i té el cor destrossat, ja que la seva filla ha mort per un feminicidi sexual, fruit del masclisme que ella mateixa ha viscut. Finalment, ha conclòs que confia en la investigació policial, que està en mans de la Guàrdia Civil i que espera que es faci justícia i que l'assassí i violador de la seva filla passi tota la seva vida a la presó.