Les propines són una de les coses que més aprecien els treballadors del sector de l'hostaleria, especialment perquè a Espanya no és un hàbit massa instaurat, tot i que a poc a poc s'obre camí entre les consciències dels clients, que cada vegada acostumen a deixar-ne més. Un cambrer, de fet, ha mostrat la curiosa propina que un client va deixar-li pel seu servei; la imatge, que el cambrer ha compartit a través de Twitter, ha sorprès els usuaris d'aquesta xarxa social i, com era d'esperar, ha generat debat.
Una propina de dos euros envasats d'una forma curiosa, però molt agraïda pels cambrers
El client de l'establiment, que havia consumit menjar i begudes per valor de divuit euros, va decidir compensar el cambrer i l'establiment amb una propina de dos euros, però no va entregar-la de qualsevol manera, sinó en una que els cambrers i treballadors de l'hostaleria en general aprecien. Tal com es pot veure a la imatge compartida pel Samuel, el cambrer que s'ha trobat amb la propina, el client va deixar els dos euros de propina en monedes de cèntim, envasades en els clàssics tubs de plàstic que es fan servir per bescanviar i ingressar aquestes monedes de baix valor al banc.
Tot i que a partir de la fotografia costa distingir quin és el valor dels cèntims, els usuaris de Twitter ja han investigat i han arribat a la conclusió que per la mida i el color es tracta de monedes d'un cèntim, de manera que la propina ascendeix a una suma total de dos euros. En Samuel, el cambrer, ha escrit a Twitter que "això sí que és un bote", tot i que alguns usuaris no han tingut la mateixa reacció en veure l'anècdota.

Alguns usuaris celebren la propina, però altres la critiquen
Com era d'esperar, s'ha generat un petit debat a Twitter, entre els usuaris que celebren l'acció del client i els usuaris que, per contra, la critiquen. Per una banda, les persones que celebren la propina defensen que és molt més còmode pels cambrers, ja que poden donar canvi als altres clients més fàcilment; els que la critiquen, en canvi, diuen que aquesta no és la manera d'entregar una propina, especialment quan aquesta es dona com a senyal d'agraïment i no per treure's les monedes de sobre. En qualsevol cas, en Samuel, el cambrer que va rebre la curiosa propina, es mostra content i entusiasmat, fet que fa entendre que l'actuació del client va ser la correcta.