Una noia ha deixat a la comunitat espanyola de Twitter completament estupefacta després de compartir a la plataforma social la desagradable (i fastigosa) sorpresa que es va portar després de demanar un clàssic menú esmorzar en un bar, el nom del qual no ha fet públic. La usuària de Twitter va compartir una imatge del que va trobar al suc de taronja que havia demanat, però el que més ha consternat la clienta, així com a les xarxes socials, no és només el pèssim estat del suc, sinó el fet que pretenien cobrar-se'l. La jove va compartir la seva experiència a la coneguda plataforma de microblogging, i en tot just tres dies, la seva història s'ha tornat viral, amb més de 50.000 "m'agrada", més de 5.000 retuits i gairebé 2.000 comentaris.

La clienta va demanar un suc de taronja i se'l va beure sense adonar-se dels cucs

L'Andrea, la jove protagonista d'aquesta història, estava esmorzant en un bar i va demanar un suc de taronja. Quan l'hi van portar, la noia va beure un xarrup a l'instant, notant que el suc tenia polpa. No obstant això, en fixar-se millor, va veure que el suc no tenia polpa, sinó que estava infestat de cucs i larves, que flotaven al líquid. "M'he demanat un suc en un bar, li he fet un glop i he vist que tenia polpa, fins que la polpa s'ha començat a moure. Em vull morir ara mateix", ha relatat a la seva publicació de Twitter, que ha acompanyat d'imatges per no deixar lloc a dubtes. A les fotos, poden observar-se clarament els petits cucs, que són d'un color entre blanc i groguenc, flotant i concentrant-se a la superfície del líquid.

suc cucs larva usuària twitter pretendian cobrar
La usuària de Twitter va creure que el suc tenia polpa, però després es va adonar que realment eren cucs. / Foto: @AerdnaLov
suc cucs larva usuària twitter pretendian cobrar 2
La jove ha compartit les imatges del pèssim estat del suc a Twitter, fent-se viral. / Foto: @AerdnaLov

El bar va intentar cobrar el fastigós suc a la clienta

Malgrat el fastigós estat del suc, un error el pot tenir qualsevol, motiu pel qual l'Andrea va avisar els cambrers i no va donar gaire més importància a l'assumpte, fins que va arribar l'hora de pagar. Al tiquet, el local havia inclòs el suc de taronja que la clienta no va consumir per estar ple de cucs, i no precisament a un preu barat, ja que pretenien cobrar-li 2,50 euros per la beguda. Tal com ho explica, va ser ella mateixa que va revisar el compte i va demanar que li retiressin el suc del tiquet, adjuntant una imatge del rebut de l'establiment al fil obert a Twitter.

suc cucs larves usuària twitter pretendian cobrar-li tiquet
El tiquet que demostra que el local volia fer pagar la clienta pel suc infestat de cucs. / Foto: @AerdnaLov

Les xarxes socials, indignades

L'experiència d'Andrea ha causat furor entre els usuaris de les xarxes socials, que s'han mostrat indignats davant de la poca vergonya de l'establiment en pretendre cobrar el suc. Molts d'ells es queixen que l'Andrea pagués per l'esmorzar, exposant que ells no haurien menjat res més per por, i que haurien sol·licitat al bar que no els cobrés pel mateix. Altres usuaris reclamaven saber el nom de l'establiment, alguns per curar-se en salut i no anar-hi mai, i altres per deixar una mala ressenya a Google. Un grup reduït d'usuaris ha mantingut debats sobre l'origen de les larves, especulant si eren dins de la taronja o si és una falta de neteja de la màquina. La gran majoria d'usuaris, no obstant això, s'ha dedicat a fer "mems" i a fer broma sobre les vitamines del suc. Això sí, tots els usuaris s'han mostrat consternats davant de la desagradable sorpresa i experiència de la jove.

comentaris tuit suc cuc larves
Alguns dels més de 2.000 comentaris que el tuit original de l'afectada va rebre. / Foto: Twitte