Un pederasta assassina una nena de 14 anys a Alcalá la Real (Jaén). Segons les primeres investigacions, es tracta d'un crim masclista i ha estat el mateix autor qui ha trucat a Emergències i ha confessat el crim.

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 9:30 a la zona de la Fortaleza de la Mota d'Alcalá la Real, un municipi de poc més de 20.000 habitants a prop de Jaén. El presumpte autor dels fets, un noi de 21 anys d'origen sudamericà ha trucat a Emergències i ha confessat el crim.

El cadàver de la víctima, de 14 anys, despullat i amb signes de violència

Quan els policies han arribat al lloc dels fets, han pogut comprovar que hi havia el cadàver d'una nena de 14 anys al costat d'unes escales. La víctima té 14 anys, és de nacionalitat marroquina i estava despullada i amb signes evidents d'haver patit una mort violenta.

La primera hipòtesi: menor morta per asfíxia

Segons les primeres investigacions, tot apunta que l'ha matat asfixiant-la, una hipòtesi que haurà de confirmar l'autòpsia, explica el Diario de Jaén. La Guàrdia Civil ha detingut el presumpte autor dels fets per un crim masclista i, actualment continua arrestat a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement es dictaminarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança.

Policía Nacional / Europa Press

Detenen un presumpte pederasta de 21 anys per assassinar una nena de 14 a Alcalá la Real (Jaén) en un nou crim masclista. Ha trucat a Emergències 112 i ha confesat el crim  / Europa Press

Assassinat per violència de gènere

Hi ha una investigació policial oberta per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, no ha transcendit la identitat de l'assassí, que es podria enfrontar a penes de presó molt elevades acusat d'un delicte d'assassinat o d'homicidi per violència de gènere.

Un altre assassinat masclista a Totana amb una víctima menor d'edat

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas d'un home que ha assassinat una menor d'edat en un crim masclista i, de fet, la setmana passada es va produir un crim molt semblant a Totana (Múrcia). Un noi de 19 anys va assassinar a ganivetades una adolescent de 17 perquè aquesta el volia deixar i, igual que en el cas d'Alcalá la Real, va confessar el crim, que va ser un assassinat planificat al detall.

Número d'atenció a les víctimes de violència de masclista

Qualsevol dona que pateixi violència masclista, pot trucar de manera completament gratuïta al 016, que és el número d'atenció a les víctimes: no deixa rastre a la factura i té assistència les 24 hores del dia.