Un conductor de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha evitat un robatori tancant el lladre a l'interior del vehicle. Ha vist com l'home agafava un mòbil a uns desconeguts i que, tot seguit, pujava al seu autobús, Així doncs: ha bloquejat les portes i ha alertat a la Guàrdia Urbana de Barcelona, que ha pogut recuperar el telèfon i retornar-lo al propietari.

Els fets han passat al passeig Torras i Bages del barri de Sant Andreu. Tot va començar quan les víctimes estaven descarregant la compra del cotxe. Aprofitant un moment de distracció, el presumpte autor dels fets va agafar el mòbil d'un d'ells, que estava a l'interior del vehicle. Segons avança Betevé, l'home va pujar a un autobús que estava al lloc dels fets, de la línia V31.

El conductor TMB va retenir el lladre a l'interior de l'autobús

El que no sabia el lladre era que el conductor de l'autobús de Transports Metropolitans de Barcelona ho havia vist tot. Així doncs, va idear un pla perquè no es pogués escapar: va tancar les portes de l'autobús i li va dir que havia vist el furt. El conductor de TMB va retenir-lo a l'interior del vehicle i, immediatament, va trucar a la Guàrdia Urbana de Barcelona. 

La Guàrdia Urbana de Barcelona va recuperar el mòbil i el va retornar al propietari

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van poder recuperar el mòbil i retornar-lo al propietari. Així doncs, tot ha quedat en un petit ensurt. Segons expliquen fonts policials, estan investigant el furt. De moment, no ha transcendit la identitat del lladre ni si aquest ha estat arrestat. Els usuaris d'internet han felicitat l'actuació del conductor, ja que, si no hagués actuat amb tanta precisió, el lladre s'hauria sortit amb la seva.

"Un conductor de Transports Metropolitans de Barcelona veu com un individu furta un mòbil de l'interior d'un turisme mentre els seus propietaris descarreguen la compra. Aquest puja a l'autobús per fugir del lloc, el conductor tanca les portes i avisa una patrulla de la Guàrdia Urbana", diu la Policia de Barcelona, en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.