El Phil era un home de 47 anys que ha mort tràgicament per seguir les indicacions del GPS. Estava anant a l'aniversari de la seva filla de 9 anys i el GPS el va portar per una ruta que no existia. Com que era de nit i feia tempesta, no va veure que, on hi havia abans un pont, ara ja no hi havia res i va caure al buit. No van poder fer res per salvar-li la vida. 

La víctima d'aquest tràgic accident es deia Phil Paxson i vivia a Carolina del Nord, als Estats Units. Segons expliquen els seus familiars, aquest home de 47 anys, fa dues setmanes, va agafar el cotxe per anar a celebrar l'aniversari de la seva filla, que complia 9 anys. El que havia de ser un dia de celebració, es va acabar convertint en un infern.

El pare va morir per seguir les indicacions del GPS

El Phil va agafar el cotxe de nit, mentre estava plovent. Va posar el GPS per arribar al lloc on s'estava celebrant l'aniversari de la seva filla, però la ruta no estava actualitzada i el va portar per un camí molt perillós. Segons el geolocalitzador del seu mòbil, havia de passar per un pont, però un cop arribat el moment de creuar-lo, aquest no existia.

El pare no va tenir temps de reaccionar i va caure al buit. Malauradament, quan els serveis d'emergències van arribar al lloc dels fets, només van poder certificar la seva mort, que ha causat gran commoció. Segons explica la viuda del Phil, no hi havia cap barrera ni senyal que indiqués el precipici. En el lloc del tràgic accident, fa més de 9 anys que no hi ha cap pont, ja que aquest va desaparèixer per culpa d'una gran inundació.

"Era un accident que tard o d'hora havia de passar"

"Feia anys que les autoritats coneixien aquest perill. Era un accident que tard o d'hora havia de passar i, en aquesta ocasió, li ha tocat al Phil. Espero que la seva mort serveixi per crear consciència i que se sàpiga qui és responsable d'aquesta tragèdia", explica la seva parella, que encara no dona crèdit a la terrible situació.