Cristiano Ronaldo és un dels esportistes més rics del món des de fa molts anys. De fet, segons la revista Forbes va guanyar uns 120 milions d'euros el 2020. Els seus ingressos pel seu rendiment esportiu i els seus molts contractes publicitaris el fan ser una estrella mediàtica buscada per les marques perquè el portuguès protagonitzi a les seves campanyes.

També és un empresari d'èxit, ha invertit molts diners en la seva cadena d'hotels de luxe. Actualment, en té dos a Portugal i un a Madrid i sembla que van bé, les crítiques són bones i li generen diversos ingressos importants.

També ha invertit a obrir algunes clíniques estètiques, moltes d'elles s'especialitzen en els empelts de cabell. A més de tenir negocis en l'àmbit de la bellesa i la cura personal també ho ha fet en obrir una empresa que gestiona diversos gimnasos. De moment únicament té tres locals, tots ells a Portugal, però s'espera que la marca s'estengui.

Els capricis de Cristiano Ronaldo

El portuguès és una de les persones més influents del món i té una fortuna tremenda. Segons Forbes és l'únic futbolista en actiu que ha aconseguit assolir una fortuna de més de 1.000 milions d'euros.

El davanter té moltes propietats que formen part del seu enorme patrimoni. A Itàlia va comprar una mansió als afores de Torí amb tota mena de comoditats. Una piscina exterior, una altra d'interior, un gimnàs i diverses habitacions molt luxoses.

Cristiano Ronaldo EP (2)

Cristiano Ronaldo / Europa Press

Cristiano Ronaldo també va comprar fa diversos anys una casa a la ciutat de Marbella, el portuguès sol anar a l'estiu o quan té vacances, encara que ara no podrà viatjar per Nadal, ja que a Anglaterra el futbol no s'atura a les festes.

A més, el 2015 va comprar un apartament de luxe a la ciutat de Nova York, concretament a la torre de Donald Trump. Es va gastar uns 15 milions d'euros i actualment el té en venda per 6,4 milions d'euros.

Els vehicles de Cristiano Ronaldo

Ronaldo és un gran fan dels cotxes de luxe i ell explica que al seu garatge té més de 20 vehicles. Alguns d'ells són extremadament cars i exclusius com el Ferrari Monza SP1 que va comprar recentment per 1,6 milions d'euros. Aquest cotxe únicament podia ser comprat si la mateixa marca t'ho proposava.

El 2015, quan encara jugava en el Reial Madrid, va decidir comprar el Gulfstream G200, un avió privat de 32 milions d'euros. El futbolista ha compartit diverses fotos a les seves xarxes socials en les quals hi ha a l'interior d'aquest vehicle al costat de la seva família. Li aconsegueix treure rendiment a aquesta nau, ja que està disponible perquè qualsevol que pugui pagar-lo el llogui.

També té un rellotge Jacob & Cocaviar, es tracta d'un model personalitzat per al portuguès, porta 400 diamants incrustats i s'estima que el seu valor és d'uns 2,1 milions d'euros. Encara que algunes vegades se l'ha pogut veure amb un Rolex GMT Master fabricat en or blanc de 18 quirats cobert de diamants, que costa uns 500.000 euros.