Cristiano Ronaldo és una de les figures més destacades en l'esport mundial. El davanter del Manchester United continua sent un dels millors jugadors del planeta encara que al febrer complirà 37 anys. L'exfutbolista del Reial Madrid ha fet diverses inversions empresarials en els últims anys, encara que no totes li han sortit bé.

Aquesta temporada va decidir tornar al Manchester United, equip del qual va marxar el 2009 i ha liderat l'atac del conjunt del nord d'Anglaterra. Recentment, han aconseguit la classificació per als vuitens de final de la Champions League i s'enfrontaran a l'Atlètic de Madrid.

També hi ha hagut altres canvis en la vida de Cristiano. Ole Gunnar Solskjaer, excompany del portuguès, va ser acomiadat i ja no és l'entrenador de l'equip d'Old Trafford. El seu lloc l'ha ocupat l'alemany Ralf Ragnick, una de les persones més respectades del futbol europeu, que ha estat el mentor d'altres tècnics com Klopp i Tuchel.

El negoci fallit de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo ha invertit en diverses empreses diferents per generar noves fonts d'ingressos per al futur. El portuguès és l'amo d'una cadena de gimnasos i una altra de clíniques estètiques.

Té altres negocis més convencionals com restaurants i hotels i té cert èxit amb la gran majoria d'ells. Malgrat això, hi ha una inversió que li està sortint summament malament al futbolista.

Cristiano ROnaldo EP (2)

Cristiano Ronaldo / Europa Press

Cristiano Ronaldo va decidir pagar uns 15 milions d'euros el 2015 per un apartament a Nova York, concretament en la Trump Tower, propietat de Donald Trump, expresident dels Estats Units. En aquest edifici hi ha alguns dels apartaments més luxosos de la ciutat nord-americana, tenen tota mena de comoditats i estan situades en una zona privilegiada.

El 2019 el futbolista va intentar vendre el seu apartament per una xifra molt menor a la del seu preu de compra original. Demanava 7,5 milions d'euros pel seu apartament, però no va aconseguir vendre'l. Ara ha canviat el preu per poder recuperar part de la inversió inicial i demana 6,4 milions d'euros per ell.

Una carrera reeixida

Fa gairebé 15 anys que Cristiano Ronaldo és un dels millors jugadors del món. La seva evolució futbolística ha estat enorme i ha sabut adaptar-se a posicions i rols diferents al terreny de joc.

Ara està a prop de complir 37 anys i continua sent un dels davanters més diferencials d'Europa. Aquesta temporada ha jugat 16 partits en els quals ha marcat 13 gols. Gràcies a ell, el seu equip continua lluitant pels llocs alts de la classificació i la seva adaptació ha estat ràpida.

El seu rol en el camp ha canviat, ha deixat de ser un jugador de banda per dominar l'àrea com a davanter centre. El seu canvi ha estat progressiu i sempre ha rendit de la millor manera. Encara que tot apunta que el Manchester United el tindrà molt difícil per competir pels títols importants aquesta campanya.