El Lucas era un home de 55 anys que ha mort després de rebre una de les millors notícies que li podrien haver donat mai: havia guanyat més de 9 milions d'euros jugant a la loteria. No obstant això, un grup de delinqüents el va segrestar per extorsionar-lo i aconseguir els diners del premi milionari. El van deixar abandonat i greument ferit en una carretera i, al cap de poca estona, ha acabat morint.

La víctima es deia Jonas Lucas Alves Dias i, l'any 2020, en plena pandèmia del coronavirus, va tenir un cop de sort: li van tocar 47 milions de reals a la loteria estatal, que son ni menys que 9.125.938 euros. Tot i l'enorme fortuna que tenia, tenia un estil de vida humil. De fet, no es va comprar cap mansió i va seguir vivint al mateix domicili. Un dia va sortir de casa per anar a fer una volta i, a partir de llavors, se li va perdre completament el rastre.

El van segrestar i el van obligar a fer una transferència de 600.000 euros

Va ser llavors quan quatre homes el van segrestar i el van obligar a fer una transferència de 600.000 euros. Ell, espantat, va parlar amb el seu gerent i li va demanar que fes l'ingrés, però el treballador va veure que hi havia alguna cosa que no quadrava i li va dir que no ho faria, que era una quantitat massa gran.

Quan ja va aconseguir el seu objectiu, li van pegar una pallissa i el van deixar greument ferit i abandonat en una carretera d'Hortolàndia. Immediatament, el van traslladar a l'hospital i va ingressar a l'UCI amb un pronòstic crític. Malauradament, malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res i va acabar morint per culpa de les ferides.

Dos lladres i assassins en crida i cerca pel crim

Els fets van passar el dimecres de la setmana passada i la Policia del Brasil va obrir una investigació per detenir els quatre presumptes autors dels fets. De moment n'han arrestat dos, però hi ha altres dos lladres i assassins que continuen en crida i cerca.