La Guàrdia Civil ha confirmat la detenció dels tres nois que presumptament haurien comès una violació grupal a Pulpí (Almeria) el passat dissabte 21 de maig. Els detinguts i presumptes culpables són tres joves d'entre divuit i vint-i-un anys que, per ara, estan pendents de passar a disposició judicial. El jutge ha decretat el secret de sumari. 

El passat dissabte 21 de maig, un veí de San Juan de los Terreros, pedania de la localitat de Pulpí, va alertar al 112 que hi havia una dona al mig del carrer que afirmava haver estat víctima d'una agressió sexual múltiple. L'agressió s'hauria produït al mateix lloc on l'home va trobar a la víctima, al carrer Pisuerga, una estona abans de les nou del vespre, que és quan el servei d'emergències va rebre l'alerta. El cas ràpidament va passar a mans de la Guàrdia Civil, que va arribar a demanar la col·laboració ciutadana per tal de trobar, identificar i detenir els agressors, que s'havien esfumat. 

Una agressió sexual amb molta violència

Tal com vam explicar a ElCaso.cat, la jove presentava signes d'haver patit una agressió sexual molt violenta. La víctima, de 30 anys, presentava cops per tot el cos, i una actitud absent i mitigada, a causa de la traumàtica agressió. Segons va relatar a la Guàrdia Civil, després de discutir amb la seva parella, amb qui havia vingut de vacances a la localitat turística, la jove va anar a donar una volta i a beure alguna cosa a la platja. Allà va conèixer tres joves d'entre 18 i 21 anys de nacionalitat estrangera, dels quals no ha transcendit si estaven també de vacances o si residien al poble andalús. Els joves van oferir-se a acompanyar la noia a casa. Quan estaven pràcticament a punt d'arribar a la casa on la víctima s'allotjava amb la seva parella, els tres nois van agredir-la sexualment al mig del carrer i van abandonar-la allà, en el que és un nou cas de violació múltiple

Una investigació "complexa i minuciosa"

La Guàrdia Civil va obrir una investigació per tal d'esclarir els fets i pocs dies després ha donat els seus resultats. Els agents han dut a terme una "complexa investigació" per tal d'esclarir els fets. A causa de la falta de proves, han hagut de realitzar, segons avança l'Agència EFE, una "minuciosa inspecció ocular" que permetés identificar els presumptes agressors, així com recollir indicis del succés ocorregut. Finalment, avui divendres la Guàrdia Civil ha confirmat que ha identificat, localitzat i detingut els tres presumptes agressors. Al principi van efectuar una única detenció, i poques hores després es van poder localitzar i detenir els altres dos sospitosos. Actualment, els tres joves es troben en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial, fet que es preveu que succeeixi el dilluns vinent. El jutge del cas ha decretat el secret de sumari.