Un colossal gratacels de la Xina ha quedat totalment engolit per les flames, sorprenent els deu milions d'habitants de la ciutat de Changsha, la capital de la província xinesa de Hunan. El foc, l'origen del qual és encara desconegut, ha devorat a gran velocitat l'edifici, on s'allotja una de les empreses de telecomunicacions més importants del país, Xina Telecom, així com altres oficines de diferents companyies. Ara per ara, no ha transcendit si les flames han deixat víctimes al seu pas, o ascens, pel gratacel, encara que sí que s'ha evacuat els treballadors que es trobaven a l'edifici. Les imatges de l'espectacular incendi ràpidament han fet la volta al món, viralitzant-se en les últimes hores a les xarxes socials.

Les flames han engolit el gratacel en tot just 20 minuts

L'incendi ha començat a les 15:45 hores de la tarda aproximadament, quan a Espanya eren gairebé les deu del matí (aproximadament, les 09:45 hores), i en tot just vint minuts ha assolit una gran virulència, creixent i expandint-se per tot l'edifici. El gratacel, que mesura més de 200 metres (concretament, 218) i té un total de 42 plantes, a més de dos pisos més que són subterranis, s'ha vist completament envoltat en flames, i se'n desprenia una enorme i espessa columna de fum que podia visualitzar-se des de diversos punts de la ciutat.

El foc, que ràpidament s'ha expandit per tot l'edifico, ha afectat majorment les dotze primeres plantes d'aquest, mentre que els altres trenta pisos també han patit els estralls provocats per les flames, encara que en menor intensitat. Un total de 36 camions cisterna i 280 bombers s'han desplaçat fins al gratacel, aconseguint extingir l'espectacular incendi en tan sols una hora. Ara, les tasques dels equips d'emergències se centren a localitzar possibles víctimes i rescatar-les de l'interior de l'edifici.

Els diferents vídeos que han circulat a través de les xarxes socials mostren amb gran claredat la virulència de l'incendi, així com l'enorme columna de fum que ha embolicat l'edifici, i objectes desconeguts que surten volant des del gratacel en flames.

Els treballadors de l'edifici han estat evacuats, però es desconeix el nombre de víctimes causades per l'incendi

Quan s'ha detectat l'incendi, s'ha alertat els milers de treballadors que cada dia entren i surten del colossal gratacel i se'ls ha evacuat. Ara per ara, no obstant això, es desconeix la causa de l'incendi, així com si aquest ha provocat víctimes i, en cas afirmatiu, la xifra d'aquestes. Tal com ha pogut veure's en diferents vídeos, gravats i publicats fins i tot des de l'interior del gratacel en flames, centenars de persones han estat evacuades molt de pressa davant del temor que les flames avancessin més i, en el pitjor dels casos, fessin col·lapsar l'edifici.