L'autòpsia confirma que el cos sense vida trobat a 45 quilòmetres de la costa tarragonina és el del windsurfista desaparegut a Cambrils, Baix Camp, el passat 14 de març.

El cos trobat al mar és el del windsurfista de Cambrils

Diumenge un remolcador va trobar un cadàver surant a alta mar, a prop de la plataforma petrolífera Casablanca, a uns 45 quilòmetres mar endins.

El cos vestia un neoprè i des de la troballa la principal hipòtesi era que es tractava de l'home de 54 anys desaparegut a la platja de Cambrils fa dues setmanes.

Búsqueda desaparecido Windsurf Cambrils / Instagram creurojatgn

Diumenge un cadàver va aparèixer surant a 45 quilòmetres de la costa tarragonina, a què es va practicar una autòpsia / Instagram Creu Roja Tarragona

Finalment, l'autòpsia realitzada ha confirmat la identitat del cadàver, que sí correspon amb la de l'home desaparegut mentre feia windsurf a la platja de Cambrils el passat 14 de març.

Setmanes de desesperació i cerca sense èxit

Aquell desesperant dia va començar com una tarda de lleure, quan l'home mort i la seva parella van anar a la zona de platja Torre de l'Esquirol de Cambrils cap a les cinc de la tarda.

En un moment donat, la seva acompanyant el va perdre de vista i després d'una hora va denunciar la seva desaparició. Bufava un fort vent de mestral a Vilafortuny.

Després de la denúncia de la parella, un ampli dispositiu de Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Creu Roja de Tarragona i Salvament Marítim es va desplegar per terra, mar i aire en un intent de trobar l'home amb vida.

Sense èxit quatre dies després i amb falses pistes com taules de surf trobades surant en alta mar, es va suspendre la seva cerca, sense esperances de trobar-lo.

Fins que aquest diumenge la pitjor hipòtesi semblava complir-se: un cos vestit amb neoprè surava a 45 quilòmetres de la costa, sense vida.

I ha resultat ser el desaparegut, tal com ha demostrat l'autòpsia practicada al cadàver.