Un vaixell localitza la taula del windsurfista desaparegut el diumenge a Cambrils (Baix Camp), a 30 milles de la costa, uns 55 quilòmetres. Encara no s'hi ha trobat l'home.

Apareix la taula del windsurfista desaparegut de Cambrils

En el tercer dia de la recerca, s'ha localitzat la taula molt lluny de la costa, a uns 55 quilòmetres, equivalents a 30 milles marítimes, cosa que confirmaria la hipòtesi que el fort vent de mestral que bufava diumenge passat podria haver arrossegat l'esportista mar endins.

Desaparecido Cambrils / Instagram creurojatgn

Fa dos dies que busquen aquest home de 54 anys, que va desaparèixer mar endins sense deixar rastre / Creu Roja

La troballa ha intensificat el dispositiu de cerca de la zona, informa Salvament Marítim. 

Els vaixells de Salvament Marítim Punta Mayor i Salvamar Formalhaut i la patrullera Río Martín de la Guàrdia Civil rastregen el mar i, per l'aire, busquen el desaparegut un helicòpter dels Mossos d'Esquadra i el Helimer 221 de Salvament.

Per terra, n'estan pendents dotacions dels Mossos d'Esquadra i de les policies locals.

La desaparició al mar d'un home de 54 anys

La misteriosa desaparició es va produir diumenge a la zona de la Torre de l'Esquirol de Cambrils on, cap a les cinc de la tarda, l'home desaparegut, de 54 anys, i la seva parella van anar a practicar aquest esport d'aigua, una mena de surf amb vela.

Després d'una estona, la parella li va perdre la pista al mar i va acabar donant l'alarma als serveis d'Emergències 112.

Llavors, cap a les sis, l'equip de Salvament Marítim va demanar l'activació d'una alerta per aconseguir localitzar-lo.

Després de quatre hores, a les deu de la nit, no havien aconseguit trobar-lo.

Desaparecido Cambrils / Instagram creurojatgn

Troben la taula del windsurfista desaparegut diumenge a Cambrils quan practicava esport amb la seva parella / Creu Roja

L'endemà es va continuar la cerca, però encara no hi havia pistes, fins aquesta troballa: la seva taula mar en dins. La posició de la taula reforça la teoria que afirma que va ser el fort vent el que va arrossegar l'home cap a alta mar.

El rescat de l'home és molt complicat per tractar-se d'un rescat marítim sense rastres a seguir. Així i tot, diversos voluntaris estan participant activament a la seva cerca amb l'esperança de trobar-lo.