Busquen desesperadament una persona que ha desaparegut a Cambrils (Baix Camp): se li ha perdut el rastre mentre practicava windsurf a la costa.

Desaparegut fent 'windsurf' a Cambrils

Els fets han passat aquest diumenge a la tarda quan una persona que estava practicant windsurf ha desaparegut a la costa de Cambrils. L'última vegada que ha estat vista ha estat aquest diumenge mentre practicava windsurf i, des de llavors, ningú sap on està.

Desaparecido Cambrils / Instagram creurojatgn

Busquen una persona desapareguda mentre practicava 'windsurf' a Cambrils (Baix Camp) / Instagram creurojatgn

Per aquest mateix motiu, aquest diumenge a les 18:00, des de Salvament Marítim han sol·licitat que s'activi la cerca d'aquesta persona desapareguda. S'han coordinat la Creu Roja de Tarragona, Salvamar Fomalhaut, Helimer 221 i el buc Punta Mayor per trobar-lo.

Segueixen sense localitzar-lo

Durant més de quatre hores l'han estat buscant pel mar, però no l'han trobat i, a les 22:00 han aturat la cerca. Aquest dilluns a primera hora del matí, han continuat amb la cerca i, de moment, encara no l'han trobat.

Les possibilitats de trobar-lo viu disminueixen

La persona desapareguda, de la qual no ha transcendit ni el sexe ni l'edat, hauria pogut morir ofegada mentre practicava surf de vela. Així i tot, el segueixen buscant sense parar, tot i que amb el pas de les hores les possibilitats de trobar-lo amb vida disminueixen.