Aquest diumenge a la tarda, ha desaparegut misteriosament un home que estava fent windsurf a la platja de Cambrils (Baix Camp). A ElCaso.cat hem tingut accés a nova informació sobre el cas sobre com ha desaparegut i en quines circumstàncies.

Un home de 54 anys desapareix mentre fa 'windsurf' a Cambrils

Tot ha començat aquest diumenge a la tarda quan un home de 54 anys practicava surf de vela a la platja de Cambrils. La seva parella, de cop i volta, s'ha adonat que li havia perdut el rastre al mar i s'ha començat a preocupar, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Búsqueda desaparecido Windsurf Cambrils / Instagram creurojatgn

Busquen un home de 54 anys que ha desaparegut mentre practicava windsurf a la platja de Cambrils (Baix Camp) / Instagram creurojatgn

La seva parella avisa a Emergències 112

Per aquest mateix motiu, ha trucat a Emergències 112 molt preocupada i, a les 18:00 l'equip de Salvament Marítim ha demanat que s'activi una alerta per aconseguir localitzar-lo i, fins a les 22:00, l'han estat buscant sense pausa amb l'ajuda de la Creu Roja, però no l'han trobat.

Encara no l'han localitzat

La Policia Local de Cambrils, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil també estan col·laborant en la cerca d'aquest desaparegut i no només l'han buscat la mar, sinó que també ho han fet pels voltants de la platja. També han utilitzat helicòpters per buscar-lo i pensen que el corrent marítim el deu haver arrossegat mar a dins i que, per aquest mateix motiu, no el localitzen a la costa.

Aquest dilluns al matí, han tornat a iniciar la cerca de l'home de 54 anys i, actualment, un dia després de la seva desaparició, no hi ha cap pista d'on podria estar, ja que localitzar-lo a alta mar és molt complicat. Així i tot, diversos voluntaris estan participant activament a la seva cerca amb l'esperança de trobar-lo.