Troben un home mort flotant al mar de Tarragona: el cadàver portava un vestit de neoprè i tot apunta que es tracta del cadàver de l'home de 54 anys que va desaparèixer mentre practicava windsurf a Cambrils (Baix Camp).

Cadàver a la plataforma petroliera Casablanca de Tarragona

Un remolcador ha trobat cap a les 9:00 d'aquest diumenge un cadàver surant a prop de la plataforma petroliera Casablanca, a uns 42 quilòmetres de Tarragona. El cos portava un vestit de neoprè i es treballa amb la hipòtesi que pugui ser el del windsurfista que va desaparèixer a Cambrils el diumenge 14 de març.

El windsurfista va desaparèixer fa 14 dies a Cambrils

La Guàrdia Civil ha activat la seva patrullera marítima i també ho ha fet Salvament Marítim. El cos ha estat traslladat cap al migdia al port de Tarragona, on hi ha policia judicial per fer l'aixecament del cadàver i l'autòpsia, que determinarà les causes de la mort.

Tot i que no es descarta cap hipòtesi, tot apunta que es tracta d'un home que va desaparèixer fa 14 dies mentre practicava surf de vela a la platja de Vilafortuny, una zona de Cambrils. La seva nòvia li va perdre el rastre des de la costa i, immediatament, va avisar a Emergències 112. 

Van aturar la cerca al cap de quatre dies

Durant diversos dies, des de la Creu Roja, Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i diversos voluntaris el van estar buscant, però, finalment, no el van aconseguir localitzar i van aturar la cerca quatre dies més tard.

Desaparecido Cambrils / Instagram creurojatgn

Troben un cadàver flotant a Tarragona: podria ser l'home que va desaparèixer fent windsurf / Instagram creurojatgn

Cal esperar els resultats de l'autòpsia

Dues setmanes després, tot apunta que el cadàver que han trobat és el de l'home desaparegut. No obstant això, cal esperar que es realitzi la identificació del cadàver i l'autòpsia, que determinaran qui és i en quines circumstàncies ha mort.