Després de quatre dies, Salvament Marítim decideix abandonar la recerca del windsurfista desaparegut el passat diumenge 14 de març a la costa de Cambrils.

Suspenen la cerca del windsurfista de Cambrils

Salvament Marítim ha informat de la suspensió de la cerca de l'home que va desaparèixer amb la seva taula de surf diumenge passat a Cambrils.

Ja són quatre dies de cerca per mar, terra i aire, en una investigació coordinada per la Creu Roja de Tarragona i en la qual han participat Mossos d'Esquadra i diversos dispositius de Salvament Marítim.

La desaparició va tenir lloc durant la tarda de diumenge, quan el windsurfista, un home de 54 anys, va anar a la zona Torre de l'Esquirol de Cambrils amb la seva parella per practicar aquest esport, una mena de surf amb vela.

Un home desapareix mentre fa windsurf

Cap a les cinc, la parella el va perdre de vista i a les sis es va començar la recerca per mar, aire i terra, amb la col·laboració del vaixell de Salvament Marítim Punta Mayor i la Salvamar Formalhaut, així com la patrullera Río Martín de la Guàrdia Civil, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra i el Helimer 221 de Salvament.

Búsqueda desaparecido Windsurf Cambrils / Instagram creurojatgn

La cerca ha durat quatre dies i no hi ha hagut nous indicis ni rastre de l'home desaparegut a Cambrils fent windsurf / Creu Roja Tarragona

La cerca no va tenir cap resultat i a les deu es va suspendre fins a l'endemà.

Així, durant aquesta setmana, el dispositiu ha buscat sense descans aquest home i es van tenir noves esperances en trobar una taula de surf a 55 quilòmetres de la costa. Va resultar no ser seva.

Una taula trobada mar endins i sense nous indicis

I per això, per falta de pistes i èxit en la cerca, avui acaba aquest dispositiu i no s'enviaran més efectius a la zona, tot i que es mantenen els avisos a navegants perquè extremin la vigilància i puguin localitzar noves pistes sobre el desaparegut.

En cas que apareguin noves informacions o indicis, la recerca es reactivaria immediatament.