L'Auronplay és un dels streamers i youtubers més famosos en l’àmbit internacional i fa pocs dies, va complir 33 anys. Actualment és milionari, però no sempre ha estat així, ja que als seus inicis treballava en una fàbrica d'impremta i tenia una vida humil.

Auronplay compleix 33 anys

El seu aniversari va ser el 5 de novembre i ha complert 33 anys: compleix anys el Dia Internacional del Pallasso. Un dia abans del seu aniversari va sortir a sopar amb la seva parella i amb els famosos streamers  JuansGuarnizo i Arigameplays i ho van compartir per xarxes socials.

Cena Auronplay / Twitter momorelojero

Auronplay està de celebració perquè fa quatre dies va ser el seu aniversari / Twitter momorelojero

Es diu Raúl Álvarez Genes i és de Badalona

Tot i que tothom el coneix amb el sobrenom d'Auronplay, en realitat, es diu Raúl Álvarez Genes i és de Badalona (Barcelonès). Abans de convertir-se en un dels youtubers i streamers més famosos del món, era una persona amb una vida discreta. Va començar a treballar molt jove: concretament quan tenia 16 anys en una empresa d'impremta, on va estar fins als 25 quan ho va deixar per dedicar-se al món de YouTube, on s'ha convertit en un referent amb més de 30 milions de seguidors.

Després de molts anys en el canal, va decidir convertir-se en streamer a Twitch i, actualment té 10 milions de seguidors i és el tercer streamer amb més seguidors de tot el món. El seu nom d'usuari fa referència a un personatge del videojoc Final Fantasy X 11, que es diu Auron i, per aquest mateix motiu va decidir titular el canal amb el nom d'"Auronplay", que el va crear l'any 2006. El que no imaginava el famós streamer era que anys més tard es convertiria en milionari gràcies als seus vídeos.​​​

Auronplau /Instagram auronplay

Auronplay és un dels streamers i youtubers més famosos en l'àmbit internacional / Instagram auronplay

Les curiositats de la vida privada d'Auronplay

Una de les coses que més li agrada al Raúl és anar a sopar a restaurants cars i, de fet, és una de les coses que més li agraden de tenir els diners que té, ja que li permeten gaudir del menjar més elitista. Una altra curiositat de l'Auronplay és que té fòbia a anar al dentista i no li agraden gens les galetes Oreo. A més, és un gran amant dels gats i, de fet, aquest 2021 ha estat un any dur per ell, ja que ha mort la seva mascota, un fet que l'ha marcat.​