El Fernando és un home del barri de Vallecas de Madrid que assegura que fa un any que no dorm per culpa dels seus veïns 'streamers', que estan fins a les tantes de la nit fent soroll en els seus directes de Twitch.

El Fernando assegura que no pot dormir per culpa dels veïns streamers

Una de les persones que li impedeix dormir al Fernando és una exconcursant d'un famós reality espanyol que s'ha convertit en una streamer a qui li encanta fer bromes telefòniques a desconeguts. Per si no fos poc, segons explica aquest home, que diu que fa més d'un any que no pot dormir per culpa dels seus veïns streamers.

Cops de puny a terra desesperat perquè no pot dormir

De fet, en un d'aquests directes de Twitch se sent aquest home donant cops mentre la famosa streamer diu: "És el veí, ha d'estar picant amb l'escombra". No obstant això, no estava donant cops amb l'escombra, sinó que eren els seus punys donant cops a terra: està desesperat perquè fa un any que no pot dormir.

"A mi m'han fet la vida impossible i no els vull causar mal no donar-los publicitat. Tampoc vull més problemes amb ells. Només vull dormir"

"A mi m'han fet la vida impossible i no els vull causar mal no donar-los publicitat. Tampoc vull més problemes amb ells. Només vull dormir", explica el Fernando desesperat a El Confidencial, on assegura que fa des de l'octubre de l'any passat que no pot dormir per culpa dels 'streamers'.

Ordenador /  Glenn Carstens-Peters

Un veí de Madrid assegura que fa un any que no pot dormir per culpa dels seus veïns, ja que estan fins a les tantes de la matinada fent directes a Twitch a tot volum / Glenn Carstens-Peters

Al principi, els va demanar si us plau que no fessin tant de soroll, però no els van fer cas i s'excusaven dient que "som streamers" per justificar el xivarri que fan de matinada. "Em vaig adonar que no fan res per evitar el soroll, sinó tot el contrari, els dona exactament igual i, en realitat, ho fan servir per guanyar seguidors amb apostes absurdes, reptes i jocs".

Li fan bromes telefòniques a les dues de la matinada

De fet, un dia d'aquestes apostes absurdes va ser la de la famosa streamer, veïna seva, que li va trucar a les dues de la matinada i li va preguntar si tenia CBD, que és un component de la marihuana sense psicoactius, ja que es volia fer una truita i li volia posar el CBD. Evidentment, el Fernando es va enfadar i explica que aquesta només és un dels múltiples reptes que fan els seus veïns i que li impedeixen descansar des de fa més d'un any.

El cas es troba en mans de la seva advocada

El Fernando, desesperat, va decidir contactar amb una advocada per solucionar el problema. Primer, van intentar parlar amb l'administrador, però no va servir de res, també va trucar a la Policia i va gravar els sorolls per tenir proves. Al principi, es va plantejar d'insonoritzar l'habitació, però el preu ascendia a 4.000 euros i era inviable. El cas es troba en mans de la seva advocada i el Fernando està desesperat, ja que no troba cap solució a curt termini per solucionar aquest problema.