Atropellament mortal en una parada de tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Barcelona: segons ha pogut saber ElCaso.cat, una persona major d'edat s'ha llençat a les vies a l'estació de Sant Gervasi. A causa d'aquest tràgic succés, s'ha interromput el servei d'algunes línies i estacions. De moment, no se sap què ha passat, però tot apunta a un suïcidi.

Els fets han passat aquest dilluns, 10 d'octubre, a l'estació de Sant Gervasi. Segons expliquen fonts policials a aquest diari, per causes que encara s'estan investigant, una persona, de la qual no ha transcendit la identitat, s'hauria precipitat llençant-se a les vies del tren de la línia Barcelona-Vallès. En un primer moment, s'ha interromput el servei entre les estacions de Gràcia i Muntaner.

La hipòtesi principal és que una persona s'ha suïcidat llençant-se a les vies

Quan Emergències 112 ha rebut l'avís, els efectius dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Bombers de Barcelona i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets. A priori, no hi ha signes de criminalitat i tot apunta que la persona s'ha suïcidat llençant-se a les vies, una hipòtesi més que probable, però que encara no ha estat 100% corroborada.

Atropello mortal tren Ferrocarrils / Cedida
Nou atropellament mortal en una estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: una persona es llença a les vies a la parada de Sant Gervasi / Cedida

El servei de trens de FGC ha quedat restablert

També s'ha suspès el servei de trens de la línia L6, "el servei de trens de la línia S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturen a totes les estacions, des de l'estació de Muntaner", explicava Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials. Actualment, també ha informat que el servei de trens ja ha quedat restablert, i que circula en el seu horari habitual.