La Policia Nacional investiga un nou crim a Alginet (València). Un home de 64 anys ha matat una dona de 33 i, després, s'ha suïcidat llençant-se per la finestra. Segons les primeres investigacions, la víctima era la parella del nebot de l'assassí i es desconeixen les causes que han motivat el macabre succés, que ha causat gran commoció al País Valencià.

Els fets han passat aquest dilluns al matí a Alginet, un municipi de poc més de 13.000 habitants de la província de València. Emergències 112 ha rebut l'avís a les 8:00 del matí, els alertaven que hi havia dues persones mortes en un pis situat al carrer València d'aquesta localitat.

L'home ha assassinat la víctima i s'ha llençat per la finestra

Quan la Guàrdia Civil ha arribat al lloc dels fets, ha pogut comprovar que hi havia dos cadàvers amb signes evidents d'haver patit una mort violenta. Segons la hipòtesi principal, l'home ha assassinat la jove i, posteriorment, s'ha suïcidat llençant-se per la finestra.

Les primeres investigacions apuntaven que víctima i assassí eren parella i que, per tant, es tractaria d'un crim per violència masclista. No obstant això, la teoria amb la qual treballen els agents de l'Institut Armat és que la víctima era la parella del seu nebot, tal com avança el diari valencià Levante EMV.

Precinto Guardia Civil
La Guàrdia Civil investiga l'assassinat d'una dona a Alginet (València): el presumpte autor dels fets s'ha suïcidat llençant-se per la finestra després del crim / Arxiu

El crim d'Alginet queda en mans de la Guàrdia Civil

La víctima tenia 33 anys i era de nacionalitat espanyola. El presumpte assassí té 64 anys i és de nacionalitat romanesa i ha mort a l'acte quan s'ha llençat des de la finestra, explica El Periòdic.comEl cas ha quedat en mans de la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Les diligències estan sota secret de sumari i es desconeix si s'ha fet cap detenció relacionada amb els fets, que han causat gran commoció al País Valencià.

L'Ajuntament d'Alginet condemna aquest cas de violència domèstica

"Davant els fets ocorreguts aquest matí a la localitat d’Alginet, l’ajuntament convoca per a demà dijous, 11 d’agost, a les 12 del migdia, una concentració silenciosa a la porta de l’Ajuntament per a condemnar l’últim cas de violència domèstica ocorregut a la nostra localitat i demanar a la societat que es conscienciï sobre la importància de prevenir i erradicar la violència", explica l'ajuntament del municipi en una publicació de Facebook, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.