Un noi es suïcida i el seu pare mor poc després de trobar-se el seu cos sense vida a casa. Això és el que ha succeït a Sant Carles Mines (Argentina). L'home d'avançada edat va assabentar-se que el seu fill s'havia tret la vida i immediatament després va patir un infart fulminant, causat pel fort impacte emocional de veure al terra estirat inert el seu progenitor. Segons han explicat diversos mitjans argentins, tots dos seran enterrats junts.

L'home d'avançada edat va perdre dos fills en un accident de trànsit

L'ancià, conegut al municipi argentí com Tabaco, venia Yuca (una planta molt utilitzada a la cuina dels països hispanoamericans) a la localitat. Una professió que exercia des que van moure's des de Córdoba (Argentina), que era la ciutat natal de tots dos. L'home va perdre dos fills, abans del suïcidi del tercer, en un accident de trànsit, segons informen diversos mitjans locals. Aquest fet hauria estat determinant en l'impacte emocional que el va portar a tenir una parada cardiorespiratòria i morir poc després de veure el seu tercer progenitor sense alè al terra de l'habitatge familiar.

Els veïns de Sant Carles Mines, al nord de la província de Córdoba, al centre d'Argentina, han quedat consternats pel succés. Tabaco mai va recuperar-se anímicament de la pèrdua dels seus dos fills, i això ha estat la gota que ha fer tombar el got. El noi que es va suïcidar serà enterrat amb el seu pare a Córdoba. En casos com aquest, per la prevenció de suïcidis, a l'estat espanyol, com d'altres territoris, existeixen telèfons específics per tractar d'evitar-los. Com són el de l'esperança o contra el suïcidi, segons les necessitats en aquell moment de la persona afectada.

Atac de cor a Fuengirola

Aquest cap de setmana, a més, s'ha produït un altra parada cardiorespiratòria a l'estat espanyol. Concretament, a Fuengirola (Màlaga). En aquest cas, no obstant, ha estat per un consum de drogues que ha provocat una reacció delirant i poc després ha patit un infart fulminant. L'home havia destrossat el pis on residia mentre, entre el so dels cops, els seus dos fills de 4 i 6 anys cridaven demanant ajuda des del balcó.