Un home de 46 anys ha mort poc després de ser detingut per la Guàrdia Civil a Fuengirola (Màlaga) aquest cap de setmana. L'individu havia consumit drogues a la seva residència habitual, on es trobava amb els seus dos fills de 4 i 6 anys. Els problemes van arribar quan va embogir i va començar a destrossar la casa: trencant mobles i colpejant tot tipus d'objectes. Els nens, en veure el seu pare tan alterat, van sortir al balcó i van començar a cridar. Els veïns, en veure'ls, van anar a inspeccionar què succeïa, tot i que no entenien res: només se sentien cops i més cops. Després de trucar a la policia, una patrulla va personar-se al pis i el va arrestar.

L'home va morir d'una parada cardiorespiratòria per 'delirium agitat'

Els agents el van detenir i tot semblava que havia acabat. No obstant això, l'home va patir una parada cardiorespiratòria i va morir poc després. En aquests moments hi ha una investigació oberta, dirigida per un jutjat de Fuengirola, segons ha avançat Diario Sur. L'autòpsia ha revelat que l'individu va morir a causa d'una reacció a les drogues que va consumir. A això, els metges l'anomenen comunament un quadre de delirium agitat. Tot i que encara queda molt per esclarir aquest cas.

Quan la Guàrdia Civil va arribar a l'habitatge van veure a l'home destrossant mobles. Els objectes estaven tirats per tot el terra i era difícil entrar al pis, a la quarta planta de l'edifici. Finalment, ho van aconseguir. Els agents van reduir-lo i detenir-lo. Minuts després va arribar una ambulància i una patrulla de la Policia Nacional. En aquell moment va ser quan l'home va patir l'infart. Els sanitaris allà presents no van poder salvar-li la vida i va morir allà de manera fulminant. Encara no se sap molt més del decés, ni si els dos nens estaven presents. Així com el perquè l'individu estava sol amb els petits mentre es drogava.