Dol al món de la cultura musical del rap. El famós cantant PnB Rock ha mort aquest dilluns passat als 30 anys tirotejat per un desconegut mentre menjava en un restaurant de Los Angeles (Califòrnia). Segons informen fonts del Departament de Policia de Los Angeles, el raper es trobava amb la seva xicota quan ha ocorregut aquest terrible succés.

L'autor volia robar-li les joies

L'artista i la seva parella estava menjant junts en un local de la famosa cadena nord-americana de menjar ràpid, Roscoe's Chicken & Waffles, ubicat al sud de la ciutat californiana. De sobte i sense motiu, un home desconegut i armat es va apropar a ell i, en un intent de robatori frustrat, li va exigir que li donés les seves joies, a la qual cosa el raper es va negar. Davant d'aquesta negativa, l'autor del crim no va dubtar a disparar "diverses bales", segons Kelly Muniz, agent de la policia.

Analitzen les imatges de les càmeres per localitzar l'agressor

"Estem comprovant l'àudio de l'enregistrament de les càmeres de seguretat per determinar exactament quines van ser les paraules que van intercanviar abans del succés i identificar el tirador", ha explicat Muniz. L'autor dels trets, que encara no ha estat identificat, va escapar per la porta lateral cap a un aparcament proper a l'establiment. Posteriorment, va fugir amb cotxe. Segons Los Angeles Times, la policia també està revisant les imatges de les càmeres que es troben en els negocis pròxims al restaurant de menjar ràpid per aconseguir una imatge més fiable de l'assassí i poder localitzar-lo.

L'última imatge del raper amb la seva xicota

Els fets van passar entorn de les 13:15 hores. El raper PnB Rock va ser traslladat d'urgència fins a l'hospital més proper. Desafortunadament, els metges no van poder fer res i va morir al cap de 45 minuts a causa dels múltiples impactes de bala al cos.

Abans del tiroteig, la xicota de l'artista, Steph Sibounheuang, va decidir immortalitzar el moment del menjar amb el raper i va publicar una fotografia amb ell a les seves xarxes socials amb la ubicació exacta en la qual es trobaven. Pot ser que això tingui una cosa a veure amb l'autor del tiroteig, però el que desconeixien era que aquella seria l'última fotografia que es prendrien junts.

A més de mostrar la seva localització exacta, hores abans el raper presumia de les seves joies en un vídeo publicat a les seves xarxes socials. Sobre el seu coll penjaven tres gruixudes cadenes decorades amb diamants. També utilitzava un rellotge amb pedres precioses.

rapero1
El raper PnB Rock juntament amb la seva xicota Steph Sibounheuang / Instagram

Augment d'homicidis a Califòrnia

La zona on ha estat assassinat PnB Rock ha vist un repunt de la violència armada durant aquest 2022, sumant 34 homicidis des de començament d'any. Les autoritats han admès que a la zona han augmentat els assalts en els quals els lladres segueixen les seves víctimes a les cases. Els robatoris han incrementat un 25% al sud de Los Angeles. L'increment de la inseguretat s'ha convertit en un dels principals pels ciutadans de Califòrnia.