Nou tiroteig als Estats Units: la Policia de Memphis ha detingut un noi de 19 anys que ha retransmès en un directe de Facebook com matava a trets a tothom qui se li posava pel davant. Ha sembrat el pànic a la ciutat i ha assassinat quatre persones. També hi ha tres persones ferides que està lluitant entre la vida i la mort. Les imatges, que son d'extrema duresa, s'han viralitzat a les xarxes socials.

Els fets han passat aquest dimecres al vespre. El presumpte autor dels fets es diu Ezekiel Kelly i té 19 anys. Per causes que encara s'estan investigant, ha començat a disparar indiscriminadament a tothom. Ho ha fet des del cotxe i massivament: a tothom qui se li posava pel davant, el matava, sembrant el pànic per Memphis.

Ezekiel, el noi de 19 del tiroteig de Memphis, als Estats Units

Tot ha començat quan aquest jove ha fet un directe per Facebook on anunciava que començaria a disparar a tothom. En un primer moment, els seus seguidors pensaven que era una broma de mal gust, però l'Ezekiel va insistir que les amenaces eren 100% reals. Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, el noi de 19 anys entra en un supermercat i mata la seva primera víctima: un desconegut.

 

Transmet la massacre en directe durant la llarga persecució policial

Després d'aquest primer assassinat, ha pujat al seu cotxe, un Audi Infiniti i, mentre continuava retransmetent en directe, ha començat a conduir i a disparar a qualsevol persona que se li posava pel davant. Després d'uns minuts, ha decidit canviar de cotxe i ha continuat la massacre amb un Toyota SUV de color gris.

La Policia de Memphis ha fet alertat a la ciutadania i ha demanat a tothom que es quedin a casa davant l'evident perill pel tiroteig. Ezekiel ha estat una bona estona sembrant el pànic fins que, després d'una llarga persecució policial, l'han pogut detenir com a presumpte autor dels fets.

Ezekiel tiroteo Memphis
L'Ezequiel és el noi de 19 anys que ha assassinat quatre persones en un tiroteig massiu a Memphis, als Estats Units / Xarxes socials

Quatre morts i tres persones ferides pel tiroteig de Memphis

En total, ha aconseguit assassinar quatre desconeguts i hi ha altres tres persones que han quedat ferides de gravetat, així que el balanç de víctimes mortals podria pujar. La Policia de Memphis ha obert una investigació per saber què ha motivat aquest tiroteig massiu, ja que no hi ha cap motiu aparent que hagi pogut motivar la tragèdia: l'assassí no coneixia de res a les víctimes.