El Nazzaryn és l'autor confés del crim de la Jaula, una menor de 14 anys assassinada després d'un intent de violació per part d'aquest noi de 22 anys. S'han filtrat més detalls sobre la identitat d'aquest agressor sexual i la seva estranya actitud després del macabre crim: en un primer moment ho va confessar tot, però després, la seva actitud ha canviat radicalment.

L'assassí i la víctima no eren parella

Tot i que en un primer moment els investigadors pensaven que el Nazzaryn i la Khawla, coneguda com a Jaula, tenien una relació, aquesta hipòtesi ràpidament s'ha desmentit. Assassí i víctima es coneixien de vista i, el dia dels fets, van coincidir casualment a casa una amiga de la menor. La nena de 14 anys s'havia desplaçat a casa d'aquesta noia perquè havien de fer feina de l'institut i no tenia ordinador a casa.

"He matat una noia"

Va ser llavors quan aquest pederasta va aconseguir enganyar la víctima perquè anés amb ell a les runes de l'església de Santo Domingo de Silos, situada a la Fortaleza de la Mota del municipi. Un cop allà, la va intentar violar i, finalment, la va assassinar estrangulant-la. Tot seguit va trucar a Emergències i ho va confessar: "He matat una noia", deia per telèfon.

Nazzaryn la va matar després d'agredir-la sexualment

Quan els agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar al lloc dels fets, van poder comprovar que hi havia el cadàver de la Juala despullat. El Nazzaryn va explicar a un amic que l'havia matat després d'intentar mantenir relacions sexuals amb ella. 

Madre menor asesinada / EFE

La Jaula era una menor de 14 anys que ha estat víctima d'una agressió sexual i d'un assassinat a Alcalá la Real (Jaén) i el presumpte autor dels fets ho ha confessat tot/ EFE

Canvi radical després de la confessió de l'assassinat

Després d'aquestes macabres confessions, el presumpte autor dels fets va deixar de col·laborar i va començar a actuar de manera molt freda. A totes les preguntes dels agents responia amb un: "No comento", motiu pel qual els guàrdies civils van sospitar que tenia algun problema mental i que la confessió d'Emergències era mentida.

A presó de manera provisional i sense fiança per l'assassinat

No obstant això, després de fer una batuda per la zona, van poder comprovar que la confessió era certa i van trobar el cadàver de la menor, motiu pel qual va quedar detingut. Ni a la caserna de la Guàrdia Civil ni als jutjats va declarar i ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor d'un feminicidi sexual per l'assassinat i l'agressió sexual de la Jaula, la víctima d'aquest macabre crim que ha causat gran commoció al municipi, que encara no dona crèdit als fets, que estan sent investigats.