L'Ashley era una noia de 19 anys que ha estat assassinada per la seva parella, el Jack, de 23 anys. El jove controlava tots els seus moviments i la maltractava. Ella va demanar ajuda als seus pares, però ja era massa tard: la va matar a punyalades, l'assassí masclista ho va reconèixer tot i ara ha estat condemnat a cadena perpètua al Regne Unit.

Els fets van passar el mes de febrer, però han estat jutjats en les darreres setmanes. La víctima es deia Ashley Wadsworth, era d'un petit poble del Canadà i estava estudiant a la universitat per ser advocada. A través d'una aplicació de cites va conèixer el Jack Sepple, de 23 anys i que vivia a Essex, una regió d'Anglaterra.

L'Ashley ho va deixar tot i va anar a viure al Regne Unit amb el seu assassí

Després d'estar una temporada parlant, l'Ashley ho va deixar tot i va anar a viure al Regne Unit amb el Jack. La seva família es va quedar molt sorpresa i pensaven que era una decisió poc encertada, però tampoc es podien imaginar la tragèdia que passaria temps després. 

Quan l'Ashley va arribar a casa del Jack, la seva actitud va canviar completament. El Jack va començar a tenir una actitud molt possessiva i controladora amb ella. Primer, la va obligar a treure les fotos de les seves xarxes socials on sortia sola o amb els seus amics i, al cap de poc, directament, li va dir que s'havia d'esborrar totes les xarxes socials.

Li va suplicar als seus pares que li compressin un vol per tornar al Canadà

Li va prohibir completament parlar amb els seus amics i familiars i la tenia completament aïllada. L'Ashley es veia obligada a crear-se comptes falsos per poder parlar amb els seus amics i amb la seva família. De fet, la seva germana va poder veure en directe, a través de videotrucada, com el Jack l'apallissava. La situació era molt crítica i va suplicar als seus pares que li compressin un vol per tornar al Canadà

Ashley Wadsworth  y Jack Sepple / Redes sociales
Ashley Wadsworth i Jack Sepple / Xarxes socials

Assassinada a punyalades abans de tornar al seu país d'origen

Els seus familiars li van comprar el vol i, quan el Jack va saber que tornava al seu país d'origen, la va assassinar a punyalades. Els pares de l'Ashley, en veure que anaven passant els dies i que no tenien cap notícia d'ella, van alertar a la Policia, que va anar a casa del Jack i va poder comprovar que l'havia assassinat.

Jack Sepple, condemnat a cadena perpètua per l'assassinat de Ashley Wadsworth 

Set mesos després del crim, s'ha celebrat el judici i Jack Sepple ho ha reconegut tot i l'han condemnat a cadena perpètua per l'assassinat d'Ashley Wadsworth, la jove de 19 anys que tenia tota una vida al davant i el somni de ser advocada. "Per la seva declaració de culpabilitat d'assassinat, només hi ha una sentència que es pot dictar i aquesta és una cadena perpètua", explica el jutge del cas.