Les xarxes s'han omplert de crítiques després que una dona pengés un polèmic vídeo on es pot veure dos homes apunyalant una cria de tauró indefensa que s'havia quedat encallada a la platja de New Smyrna, a Florida (Estats Units). Lluny d'ajudar-la, juguen amb ella per a, més tard, apunyalar-la despietadament. La banyista Mariana Sabogal, terroritzada pels fets, va decidir denunciar-ho públicament.

Els dos homes juguen amb l'animal abans de matar-lo

En les imatges gravades es pot veure com els dos joves subjecten per la cua la cria de tauró, que no es pot defensar i es deixa veure molt nerviosa, ja que cueja fortament per alliberar-se. En veure aquest terrible succés, Sabogal no ho dubta ni un minut i demana els nois en repetides ocasions que la deixin anar. "No hauríeu de fer això als animals", els recrimina. Tanmateix, aquests dos fan cas omís i continuen joguinejant amb la cria de tauró a l'aigua.

Li van clavar ganivetades repetidament

Després de diversos intents, els homes aconsegueixen arrossegar a la sorra, just fins a la zona de la platja on s'havien instal·lat, el pobre animal per continuar maltractant-lo. Entre els objectes que els nois havien portat a la platja es trobava un petit ganivet. Sabogal, terroritzada pel que segurament anava a passar, va decidir agafar el mòbil i deixar-ho gravat per denunciar-ho públicament a través de les seves xarxes socials, perquè tothom sabés el que poden arribar a fer els éssers humans. La banyista, en adonar-se'n, els sol·licita que "si us plau" no li facin mal a l'animal. Però no és així: un dels homes decideix agafar el ganivet i li clava repetidament a la pobra cria de tauró. Sense cap mena de remordiment, ambdós banyistes responen a la banyista dient que el que han fet "és legal" i que no té res de dolent, al mateix temps que es mostren amb actitud fanfarrona davant de l'animal.

Finalment, el que tenia en el seu poder l'arma blanca decideix clavar-se'l al cap. "Per què esteu fent això?", insisteix la dona, mentre el tauró comença a cargolar-se pel ganivet. "És natural", contesta, en to jocós, l'altre home. "Esteu bojos", sentència Sabogal.

Dos nois maten a sang freda una cria de tauró indefensa a les platges de Florida | Imatges: The Independent

Denuncia públicament l'assassinat de l'animal

La dona ha pujat l'enregistrament a les xarxes socials amb un clar missatge: "El pitjor de la humanitat està plenament exposat aquí, però aquest és el món en el qual vivim i hem de canviar-lo abans que sigui massa tard!", resa el missatge que acompanya al vídeo."És esquinçador veure que hi ha gent que gaudeix de veure una altra criatura viva patir i morir". Però el problema recau que l'animal era un tauró de punta negra i als Estats Units tècnicament aquest assassinat és legal, encara que sigui una absoluta bogeria. Així mateix, la dona ha sol·licitat més protecció per a aquests animals.