Caos en un tren de Renfe Rodalies Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un home ha sembrat el pànic i ha amenaçat els passatgers del tren amb un ganivet, que han començat a córrer espantats. Una de les dones que hi havia al vagó s'ha trencat la cama mentre intentava fugir. L'agressor, que ja ha estat detingut ha atacat dos agents de la Policia Local de Montcada, que han quedat ferits pels talls. 

Els fets han passat aquest dilluns a les 16:00. Tot ha començat quan un home ha entrat en un tren que sortia de Barcelona en direcció a Sant Celoni. Quan estaven per l'altura de Montcada i Reixac, per causes que encara s'estan investigant, ha tret un ganivet i ha començat a amenaçar a tothom.

Una de les passatgeres s'ha trencat una cama fugint de l'atac

Ha estat llavors quan han aturat el tren i han alertat a Emergències 112. Tal com es pot veure al vídeo, els passatgers, espantats per la situació, ha començat a córrer per fugir d'un possible atac. Una de les dones que hi havia al tren, durant la fugida, s'ha ensopegat i s'ha trencat la cama, avança ElCaso.cat.

 

Detenen un home que ha començat a amenaçar els passatgers d'un tren de rodalies amb un ganivet. També ha atacat dos agents de la Policia Local de Montcada  /Cedida

Dos agents de la Policia Local de Montcada ferits per l'agressor

Els agents de la Policia Local de Montcada i Reixac s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han detingut el presumpte autor dels fets, que ha respost amb molta agressivitat i violència i ha ferit dos policies amb el ganivet. Actualment, està a l'espera de passar a disposició judicial, on es decidirà si queda en llibertat amb càrrecs o si ingressa a presó provisionalment.

La hipòtesi principal és que ha patit un brot psicòtic

Els fets han provocat retards de fins a 25 minuts a la línia R2 Nord i, cap a les 17:00, els trens ja funcionaven amb normalitat. Segons expliquen fonts policials a ElCaso.cat, tot apunta que aquest jove de 30 anys, de nacionalitat espanyola i nascut a Uruguai ha patit un brot psicòtic, una hipòtesi que encara s'ha de confirmar.