Un home apunyala diversos cops una dona de 49 anys a un autobús de l'Empresa Municipal de Transports de Madrid i fuig. La Policia Nacional l'enxampa poc després.

Apunyalament al bus de Madrid

L'agressió ha tingut lloc aquest matí, cap a dos quarts de deu, un autobús municipal de Madrid ha estat l'escena d'un crim.

Per motius que encara es desconeixen, s'ha iniciat una discussió a l'interior de vehicle entre la dona, de 49 anys, i el seu presumpte agressor, de qui es desconeix l'edat, però se sap que és de nacionalitat xinesa, segons informen fonts policials.

La baralla ha passat d'una discussió verbal a una agressió amb arma blanca. L'home ha apunyalat tres cops la dona a l'abdomen, deixant el ganivet a l'interior de l'autobús, a l'altura del número 2 del Paseo de la Florida, a prop de l'estació de tren Príncipe Pío.

Clava tres ganivetades a una dona i fuig

La dona ha estat atesa pels sanitaris de Samur-Protecció Civil, que l'han estabilitzat i traslladat amb pronòstic greu a l'Hospital Clínic de Madrid. Presentava tres punyalades molt profundes a l'hemitòrax esquerre.

Hospital Clínico Madrid / Google Maps

La dona va ser apunyalada tres cops a l'abdomen després de discutir amb l'agressor a l'autobús en què viatjaven a Madrid / Google Maps

Poc després de l'agressió, els agents de la Policia Nacional han detingut el presumpte agressor.

Tot plegat s'ha produït en el servei especial S-30, una línia que cobreix el trajecte entre un alberg per persones sense llar, al Pinar de San José, i la Cuesta de San Vicente.