Un noi de 20 anys ha apunyalat la seva nòvia, una jove de 25 anys, a plena llum del dia i al mig del carrer a Logronyo.

Apunyala la seva nòvia a Logronyo

Els fets han passat aquest diumenge cap a les 16:30 a prop del parc de l'Ebre i, les persones que en aquell moment estaven pel carrer, van veure que un home estava agredint una noia i, per aquest mateix motiu, van avisar als policies.

Detenido / Pxhere

Un noi de 20 anys ha apunyalat la seva nòvia, una jove de 25 anys, al mig del carrer a Logronyo (La Rioja) / Pxhere

Cinc ganivetades al mig del carrer

Els testimonis li van dir a l'agressor que deixés a la noia en pau i, suposadament, ell va agafar un ganivet i li va clavar dues punyalades a la dona. Immediatament, van intentar ajudar-la per evitar que l'agressió continués, però ell ho va intentar que no ho fessin encarant-s'hi i perseguint-los amb el ganivet i, després, es va acostar a la seva nòvia i li va clavar tres ganivetades més; cinc en total, segons informa NIUS.

L'agressor es llença al riu i s'autolesiona

Quan els agents han arribat fins al lloc dels fets, l'agressor ha fugit i, des de la passarel·la de vianants, s'ha llençat al riu i s'ha començat a autolesionar, però no s'ha provocat ferides greus.

El jove de 20 anys no tenia antecedents per violència masclista i, fins al dia 3 de març la seva nòvia vivia a casa seva, però, finalment, el dimecres va decidir marxar.

La víctima ha estat traslladada a l'hospital San Pedro i, actualment, continua ingressada i es desconeix el seu pronòstic. El presumpte agressor ha estat detingut i es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per un delicte de lesions i violència masclista.