Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquest matí ha assaltat un altre home al portal de casa seva, al carrer de la Riereta, al cor del Raval de Barcelona, per robar-li el mòbil. Segons ha pogut saber ElCaso.cat i han confirmat fonts de la policia catalana, l’atracament s’ha produït al portal del número 11 d’aquest carrer del districte de Ciutat Vella.

Apunyalat a la cama per robar-li el mòbil

El lladre ha atacat la víctima per robar-li el mòbil, i l’ha apunyalat a la cama, deixant-lo ferit greu. L’home ha hagut de ser traslladat a un centre mèdic i s’espera que quan pugui ser donat d’alta, ja que no es pateix per la seva vida, pugui presentar-se a la comissaria dels Mossos a presentar la denúncia.

Igualment, els Mossos d’Esquadra han explicat que ja han iniciat la recerca de l’autor de la ganivetada, un home magrebí, segons han detallat els testimonis. De moment, no s’ha pogut detenir. El cap de setmana ha estat mogut a Barcelona amb un tiroteig a Nou Barris i un apunyalament a la ronda de Sant Antoni.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.