Un dels agressors de Samuel Luiz a La Corunya es va ficar en una altra violenta baralla l'endemà de l'assassinat que ha commocionat tot el país.

Segueixen els detalls sobre l'assassinat de Samuel Luiz

Ja fa més d'una setmana de la mort del Samuel a cops en el centre de La Corunya al crit de "maricón". A poc a poc, la identitat i els detalls dels presumptes autors del crim comencen a transcendir.

Samuel Corunya / Twitter

Samuel Luiz, assassinat a La Corunya / Facebook

Fa uns dies es va saber que D., el principal agressor, va ser expulsat de la discoteca Andén, en la qual estava de festa el Samuel juntament amb les seves amigues, per una agressiva actitud en una discussió amb la seva xicota.

"O pares de gravar o et mato, maricón"

Va ser a les tres del matí quan el Samuel i la seva amiga Lina van sortir del local per fer una videotrucada, quan el jove, que anava amb la xicota amb qui havia discutit, el va increpar, pensant que els estava gravant: "O pares de gravar o et mato, maricón".

Samuel Luiz / EFE

Assassinat de Samuel Luiz / EFE

El Samuel li va contestar: "Maricón de què?", i com a resposta va rebre dos forts cops de puny. La víctima va demanar llavors la seva amiga que entrés a buscar el seu mòbil, però abans que la Lina tornés, l'agressor va reclutar alguns dels seus amics per pegar-li una pallissa que acabaria sent mortal.

Pallissa mortal i mort per puntades de peu al cap

Els agressors, ara assassins, no coneixien la víctima, però van perseguir el Samuel durant 200 metres fins que ell va caure a terra a l'avinguda Buenos Aires i li van donar puntades de peu fins a matar-lo.

Samuel Luiz / EFE

L'assassinat de Samuel Luiz ha commocionat el país / EFE

De fet, segons l'autòpsia preliminar, el jove de 24 anys va morir d'un traumatisme cranioencefàlic sever, causat per una puntada de peu al cap.

El mitjà El Español informava a més que l'últim i primer cop van ser del mateix agressor, el violent jove fet fora de la discoteca i considerat agressor principal de la mortal pallissa.

Agressors molt violents i agressius: a presó

Aquest noi, amb inicial D., que es troba a presó provisional sense fiança, com uns altres dos dels implicats en la pallissa mortal a Luiz, vivia, igual que la seva xicota K., al barri corunyès de Moas.

Va ser la noia la que va donar més informació sobre l'agressió a la policia i va ser detinguda també per incitar la resta a pegar més la víctima. Finalment, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Crim Samuel / El Mundo

La parella de K. va ser la principal agressora de Samuel / El Mundo

Ara s'ha sabut que un altre dels implicats, també amb inicial K., va estar implicat en una altra baralla l'endemà de l'assassinat de Samuel, informa també El Mundo.

Segons aquest mitjà, es tracta d'un dels presumptes implicats més violents del grup. Va ser el que va robar el mòbil de la víctima en veure que era a terra durant la pallissa.

Ficat en una altra baralla l'endemà

Resideix al barri Os Castros de la ciutat gallega i va néixer a Espanya, però ha viscut diverses etapes de la seva vida al Brasil.

Des de la seva tornada a Galícia, ha estat involucrat en nombrosos aldarulls i incidències de carrer, explica el mitjà citat.

Agressor Samuel Luiz detingut / EFE

Tres dels quatre detinguts han ingressat a presó provisional sense fiança i dos de menors han estat internats en centres / EFE

Els tres empresonats compleixen ara la quarantena establerta en el protocol anticovid abans d'ingressar en els mòduls. A més, els dos menors que presumptament van participar en el linxament, han estat internats en un centre de menors.