El més violent dels agressors i assassins de Samuel Luiz, va ser expulsat de la discoteca Andén de La Corunya la nit els fets, després d'una agressiva discussió amb la seva xicota.

El principal assassí del Samuel, fet fora de la discoteca per agressiu

El jove que va iniciar l'agressió amb la frase "O pares de gravar o et mato, maricón," va ser fet fora de la discoteca en la qual agressors i víctima, que no es coneixien, van compartir una nit de festa. Segons detalla el mitjà El Español, el jove detingut no parava de donar problemes aquella nit.

Segons els testimonis, el noi havia tingut una actitud molt agressiva durant el temps que va estar al pub Andén, a la porta del qual va començar la tragèdia.

El punt d'inflexió va ser una violenta discussió amb la seva xicota a dins, per la qual cosa el personal el van fer fora, dient-li: "Ves-te'n a fora per reflexionar", informa el mateix mitjà citat.

Violenta discussió amb la seva xicota dins del local

Després d'una estona, quan ja s'havia calmat, el van deixar tornar a entrar fins que a les tres del matí tot es va torçar.

El Samuel i la seva amiga Lina estaven fora del local fent una videotrucada, quan el jove, que anava amb la xicota amb qui havia discutit, el va increpar, pensant que els estava gravant: "O pares de gravar o et mato, maricón".

Samuel / Facebook

"O pares de gravar o et mato, maricón" va ser l'últim que va sentir el Samuel abans de ser apallissat fins a la mort / Facebook

El Samuel li va contestar: "Maricón de què?", i va rebre dos forts cops de puny. La víctima va demanar llavors la seva amiga que entrés a buscar el seu mòbil, però abans que la Lina tornés, l'agressor va reclutar alguns dels seus amics per pegar-li una pallissa que acabaria sent mortal.

"O pares de gravar o et mato, maricón"

Els agressors, ara assassins, no coneixien la víctima, però van perseguir el Samuel durant 200 metres fins que ell va caure a terra a l'avinguda Buenos Aires i li van donar puntades de peu fins a matar-lo.

Samuel Luiz / EFE

El Samuel va morir d'un traumatisme cranioencefàlic sever a causa de les puntades de peu que va rebre / EFE

Segons l'autòpsia preliminar, el jove de 24 anys va morir d'un traumatisme cranioencefàlic sever, causat per una puntada de peu al cap.

Segons El Español, l'últim i primer cop van ser del mateix agressor, el violent jove fet fora de la discoteca i considerat agressor principal de la mortal pallissa.

Quatre detinguts acusats d'homicidi

Juntament amb ell, s'ha detingut unes altres tres persones, tres nois i una noia, la seva xicota, que va presenciar el principi de l'agressió.

Als quatre se'ls imputa un delicte d'homicidi i està previst que declarin avui davant de les autoritats judicials.

Samuel Luiz / EFE

Avui passen a disposició judicial els quatre detinguts i no es descarten més detencions / EFE

Així mateix, no es descarten més detencions durant el dia d'avui, ja que encara falten alguns dels agressors per identificar.