Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a l’interior de la discoteca Waka Sabadell, a Sant Quirze del Vallès. Els fets, denunciats per una noia menor d’edat, es van registrar, presumptament, la matinada de diumenge, abans de l’hora de tancament de la discoteca, tot i que no n’han transcendit més detalls. La policia catalana ha confirmat que hi ha oberta una investigació per aclarir els fets i no consta, ara per ara, que hi hagi detinguts relacionats amb aquesta nova agressió sexual. La noia assegura que la van atacar en una de les tarimes de la discoteca, agafant-la pel coll i fent-li tocaments. Els Mossos analitzaran les càmeres de seguretat per si poden identificar l'agressor.

Aquesta violació, en aquest cas contra una noia de 17 anys, s’ha produït en un entorn d’oci, com la coneguda discoteca Waka de Sant Quirze, que són els llocs on els Mossos d’Esquadra han posat més interès en el seu pla de mesures de prevenció contra aquest tipus de delictes de caràcter sexual. A falta de conèixer més detalls del cas, que la policia ha preservat per poder investigar amb més tranquil·litat, tenint en compte que encara no hi ha detinguts, el focus es torna a posar en una sala que els darrers mesos ja ha estat a l’ull de l’huracà per incidents d’ordre públic, baralles i agressions amb arma blanca

Detingut el vigilant d’un xiriguinto per agressió sexual

Nova agressió sexual. Aquest cap de setmana els Mossos d’Esquadra han detingut el vigilant nocturn d’un xiringuito de platja de Mataró per una agressió sexual a una menor de 17 anys. Els fets denunciats per la víctima van tenir lloc en un dels establiments de la platja del Varador de la capital del Maresme al voltant de la guingueta Makarena, a prop del braç del Port. 

Segons consta a l’atestat dels Mossos, cap a les sis de la matinada quan el local estava tancat i el vigilant se'n feia càrrec, l'home va amenaçar la víctima i la va obligar a fer-li una fel·lació. Després de ser arrestat, va quedar a disposició del jutge de guàrdia, que en va ordenar el seu ingrés a presó. 

A presó el vigilant d’un càmping de Salou

També ha acabat a la presó el jove magrebí que feia tasques de vigilància d’un càmping de Salou que la setmana passada va atacar sexualment una noia, clienta del seu establiment. La noia va denunciar que l’home, d’uns 30 anys, li va fer tocaments i després va obligar-la a fer-li una fel·lació. Els Mossos d’Esquadra van localitzar la noia gràcies a l’avís d’uns altres clients del càmping i van detenir l’agressor, que va ser entregat al jutge de guàrdia, que també en va ordenar el seu ingrés a presó.

Sis presumptes agressors sexuals de Barcelona, en llibertat

A Barcelona, en canvi, el jutge de guàrdia va deixar en llibertat tres dels agressors sexuals detinguts per haver participat en una violació grupal contra una noia la nit de dijous a divendres, la setmana passada. Va decretar mesures cautelars. Els tres formaven part d’un grup de sis, tots ells relacionats amb els fets. Tot i això, els Mossos ja havien deixat en llibertat els tres primers, sense ni tan sols passar a disposició judicial.