Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home de 30 anys per un presumpte delicte d’abús sexual a una noia de 16 anys al càmping La Pineda de Salou, segons ha pogut saber El Caso. Els fets han passat al voltant de les cinc de la matinada quan els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís des del telèfon d’emergències 112 d’una de les persones que feien nit en aquest càmping de Salou que creia que un dels vigilants de seguretat de l’establiment havia abusat sexualment d’una noia, menor d’edat. 

Segons les primeres investigacions que han fet els Mossos d’Esquadra quan han arribat al càmping, han pogut saber que la noia formava part d’un grup de joves que estava al càmping i que havien anat a la discoteca Tropical, també a Salou, i que una d’elles la buscaven i no la trobaven. Quan l’han localitzat, en arribar al càmping, la noia ha explicat que el vigilant de seguretat, un noi de 30 anys, estranger i originari del Magreb, li havia fet tocaments als pits i l’havia obligat a fer una fel·lació, segons consta a l’atestat, al qual ha tingut accés El Caso.

Detingut per un delicte d'abús sexual

Finalment, els Mossos d’Esquadra han detingut el vigilant acusat d’un delicte d’abús sexual a l’espera que avancin les investigacions i poder recollir el testimoni de la víctima, la noia de 16 anys, i d’altres testimonis. L’home ha estat traslladat a la comissaria de Salou on està previst que sigui entregat al jutge de guàrdia. L’home arrestat, que feia funcions de vigilància al complex turístic La Pineda de Salou, no té antecedents policials. La causa està oberta per un presumpte delicte d’abusos sexuals a menor d’edat.