Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per agredir sexualment una jove de 17 anys el passat cap de setmana a la platja del Varador, a Mataró, segons informa tvmataró. Els fets van ocórrer al voltant de la guingueta Makarena, a tocar del braç del Port. Segons les informacions, l'arrestat és el vigilant nocturn del local i ha estat denunciat per la víctima.

El detingut va agredir la víctima quan el local estava tancat

L'establiment tanca a les dues de la matinada i no torna a obrir fins a les 9 del matí. Durant aquesta franja horària, el vigilant s'encarrega del xiringuito. Segons les fonts, els fets van passar a les 6 del matí, quan ja no hi havia clients al local. Va ser aleshores quan l'agressor va aprofitar la debilitat de la víctima, que no es trobava bé, per amenaçar-la i obligar-la a fer-li una fel·lació.

El jutge decreta presó preventiva

El detingut ha ingressat a presó preventiva després de passar a disposició judicial aquest matí de dilluns a Mataró, concretament al jutjat d'instrucció número 3. Malgrat la detenció, els cambrers han assegurat a tvmataró que "no han vist ni saben res" sobre l'agressió sexual.