La Guàrdia Civil ha detingut un noi de 18 anys i un altre de 17 per agredir sexualment una jove en una habitació d'un hotel de Cala Ratjada (Mallorca). Segons la investigació policial, els presumptes autors dels fets s'han colat a l'habitació de la víctima mentre ella dormia, l'han agredit en nombroses ocasions i ella s'ha quedat completament bloquejada sense saber com reaccionar.

Els fets van passar la matinada de dimarts i dimecres en un hotel de Cala Ratjada, avança Última Hora. Els presumptes autors dels fets són dos joves de 17 i 18 anys de nacionalitat alemanya que estaven allotjats al mateix hotel que la víctima.

Segons la declaració de la víctima, tots dos es van colar a la seva habitació, un la va violar i l'altre la va agredir sexualment en nombroses ocasions i, després, van marxar cap a l'habitació on estaven allotjats. La víctima es va quedar en shock i no es va poder defensar i l'endemà va presentar una denúncia a la Guàrdia Civil.

Detinguts per abús sexual i agressió sexual

La víctima va ser traslladada a l'hospital per tal que li fessin una anàlisi forense per veure si tenia símptomes o lesions d'haver patit una agressió sexual. Després dels resultats, els agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins a l'hotel i van detenir els presumptes autors dels fets.

Van passar a disposició judicial i de Fiscalia de Menors acusats cadascun d'un delicte: abús sexual i un altre d'agressió sexual. No ha transcendit si han ingressat a presó o a un centre de menors o si estan en llibertat amb càrrecs.

La Guàrdia Civil té una investigació oberta per esbrinar què ha passat

De moment, tampoc transcendit la identitat dels presumptes violadors ni la relació que tenien amb la víctima. L'Institut Armat manté la investigació oberta per esbrinar més detalls i esclarir els fets.