Continua el judici contra Jorge Ignacio Palma, l'home que, presumptament, ha assassinat la Marta Calvo i altres dues dones. Han sortit a la llum les declaracions d'un funcionari de la presó on estava ingressat de manera preventiva i ha explicat detalladament el caràcter d'aquest assassí de dones en sèrie, com es comporta amb els presos i la seva estranya obsessió amb la televisió.

El funcionari penitenciari, que s'ha mantingut en l'anonimat, ha explicat que Jorge Ignacio Palma, els més de tres anys que ha estat a la presó de manera preventiva, s'ha mostrat molt pilota, servicial i submís amb la resta de treballadors per amagar el seu veritable caràcter de psicòpata.

El caràcter de l'assassí de Marta Calvo al descobert

"És un pres que no ens dona problemes. Ens parla amb un respecte extremadament artificial, excepte quan li neguem alguna cosa a la qual no té dret o li porten la contrària, que és quan té alguna pèrdua de control", explica l'home a Caso Abierto.

Jorge Ignacio Palma y su abogada / EFE
Jorge Ignacio Palma està acusat d'haver assassinat tres dones i de 10 abusos sexuals / EFE

Jorge Ignacio Palma, un home fred i calculador

No obstant això, el treballador carcerari també ha dit que darrere aquesta aparença dòcil i submisa s'amaga un home molt fred i calculador que, a la que té la mínima ocasió, no dubta a explicar als treballadors que "és innocent".

Aquests fets que encara no els ha pogut demostrar, ja que hi ha una gran quantitat de proves que seran clau per jutjar-lo per 10 abusos sexuals i tres assassinats, entre els quals es troba el de Marta Calvo, el cos de la qual encara no ha estat trobat, ja que l'assassí es nega a dir on l'ha amagat.

S'inventa falses agressions i no es relaciona amb els presos

A la presó, es mostrava com una persona feble per amagar el seu caràcter veritable i la seva maldat. De fet, un dia va demanar un canvi de presó explicant que diversos presos li havien pegat, uns fets que no va poder demostrar.

Durant la seva estada a presó, està completament aïllat, no parla amb cap pres ni té gens d'interès a relacionar-se amb ells. Tampoc rep cap visita ni trucada més enllà de les de la seva mare, que li envia diners de manera periòdica.

Obsessionat amb els programes de televisió que parlen del crim de Marta Calvo

L'única cosa que li genera un interès obsessiu a la presó és veure com parlen d'ell mateix a la televisió: no es perd cap programa on tractin el crim de la Marta Calvo i de les dues dones en situació de prostitució que, presumptament, van ser assassinades per ell.