Continua el judici per l'assassinat de Marta Calvo i altres dues dones que, presumptament, han mort en mans de Jorge Ignacio Palma, que també ha intentat matar altres dues dones i ha abusat sexualment d'11 noies amb el mateix modus operandi. Tot i l'enorme quantitat de proves que podrien demostrar la seva presumpta autoria, demana que l'absolguin donant uns "arguments" ridículs que han causat gran indignació a tothom.

Les supervivents d'aquest home, acusat de ser un assassí en sèrie, han explicat amb tota mena de detalls com aquest narcotraficant les va intentar matar. Per violar-les i intentar matar-les, els introduïa cocaïna per la vagina i l'anus sense el seu consentiment fins que perdien el coneixement.

Jorge Ignacio Palma, asesino de Marta Calvo / Archivo
Jorge Ignacio Palma és el presumpte assassí de Marta Calvo i de dues dones més i demanen la màxima pena: la presó permanent revisable / Arxiu

Contradiccions entre la confessió del Jorge i la seva advocada

La geolocalització del seu telèfon el situa a casa de les víctimes, ell ho continua negant tot. Per si no fos poc, l'advocada s'ha referit a la Marta Calvo com una "senyoreta" desapareguda i no com una víctima d'un assassinat. De fet, va ser el mateix Jorge Ignacio Palma qui va confessar que la dona havia mort i que l'havia esquarterat.

Fiscalia demana 130 anys de presó per Jorge Ignacio Palma

Per si no fos poc, l'advocada també ha dit que el volen culpar perquè és colombià i, per tant, que hi hauria un rerefons racista, uns fets que son completament falsos, ja que totes les proves apunten cap a ell, motiu pel qual Fiscalia demana 130 anys de presó. Tot i els informes forenses i les testimonis de les víctimes, l'advocada continua dient que "no hi ha cap prova contra el seu client" i demana que l'absolguin

Es nega a confessar on ha amagat el cos de Marta Calvo

Més de dos anys després del crim, Jorge Ignacio Palma es nega a dir on ha amagat el cos de la Marta Calvo. Els pares de les víctimes demanen la màxima condemna possible: la presó permanent revisable. La mare de la Marta pensa que no ha confessat on està el seu cos perquè sospita que hi trobarien més cadàvers.

El perfil psicològic del presumpte assassí de dones en sèrie

Jorge Ignacio Palma no pateix cap trastorn mental que pugui minimitzar la gravetat dels fets que se l'acusa. Segons els psiquiatres forenses que el van examinar es tracta d'una persona sàdica actua mogut pel plaer que obté de dominar dones vulnerables. De fet, aquest seria el motiu pel qual sempre escollia víctimes en situació de prostitució, ja que era més difícil demostrar els crims. No obstant això, quan va quedar amb la Marta, que no estava prostituïda, es va descobrir tot.