El judici per l'assassinat de Marta Calvo segueix endavant i amb ell es descobreixen cada vegada més detalls sobre el presumpte assassí, Jorge Ignacio Palma. L'últim en saber-se, una estremidora carta que va deixar escrita i en la qual afirma que tot ha estat un accident. La carta va ser escrita 21 dies abans de lliurar-se a la Guàrdia Civil de Carcaixent (València). L'acusat va matar presumptament a Marta Calvo, Arliene Ramos i Lady Marcela Vargas i ho va intentar amb unes altres vuit víctimes més des d'estiu de 2018 fins al 7 de novembre de 2019.

L'acusat va escriure la carta per excusar-se de l'assassinat

La carta, que s'ha llegit durant el judici que se celebra des de fa quatre setmanes a l'Audiència Provincial de València, comença així: "Soc Jorge i això ha estat un accident. Mai no em vaig imaginar que la meva vida anés a acabar d'aquesta forma". A la carta, que és una mera excusa per intentar salvar-se de la greu condemna a la qual s'enfronta, l'acusat explica que va contactar amb Marta i que no li volia fer mal. "A la matinada del 7 de novembre vaig contractar el servei d'una jove i em queia molt bé. Respecto i estimo les dones. Aquella nit vam anar a casa meva i vam estar unes quantes hores de festa. Ella em va dir que no se sentia bé, que feia dos dies que estàvem de festa."

Assegura que quan es va despertar va veure la noia morta i va entrar en pànic

Les següents línies de l'escrit agreguen que el presumpte assassí es va trobar la víctima ja morta quan es va despertar. "Em vaig deixar portar pel pànic i no vaig saber què fer més que voler morir al costat d'ella. Vaig pensar a desfer-me del cos de la noia, però com no podia treure-la jo sol, vaig pensar a comprar una serra per tallar les seves extremitats. Això va ser el que vaig fer i l'endemà, quan em vaig despertar, ho vaig fer i vaig posar-les en bosses a dos contenidors d'Alzira i Silla".

L'assassí confés demana perdó a la mare de Marta

L'objectiu de l'acusat amb aquesta carta és, segons assenyala, deixar proves que la seva mare no està implicada en l'accident ni va tenir res a veure amb el que va ocórrer després. "Ella va arribar el 8 de novembre a la nit de Mallorca, que és on viu, perquè aquell dia era el meu aniversari, i encara que em va notar preocupat, mai no va saber per què".

Jorge Ignacio Palma trenca així el seu silenci aquest dimecres al jutjat i defensa que "no soc un monstre assassí de dones". Finalment, ha demanat perdó, primer a la seva mare, i després a la mare de Marta Calvo: "Perdó també a la mare de la noia, va ser un accident", concloïa.

El cos de la jove de 25 anys encara no ha aparegut i la seva mare he fet una crida al jurat del judici perquè prenguin consciència sobre els terribles fets esdevinguts. Per la seva part, la Fiscalia demana 130 anys de presó per delictes d'homicidi, uns altres vuit en grau de temptativa i 11 abusos sexuals.

Així va ser l'assassinat de Marta Calvo

Els fets van ocórrer el passat 7 de novembre de 2019 a la localitat de Manuel (València). Marta Calvo va mantenir una cita amb Palma, al que va conèixer en una pàgina web de contactes. L'acusat acostumava a mantenir relacions sexuals amb dones a les quals introduïa cocaïna en les seves parts íntimes per drogar-les i abusar-ne.

Després de lliurar-se a la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent, l'assassí confés de Marta va relatar com van ocórrer els fets. Segons la seva versió, va esquarterar el cadàver i després va tirar les restes humanes a diversos contenidors.