Els Bombers de la Generalitat de Catalunya i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com la Policia Local de Roses, han assistit el migdia d'aquest diumenge, 25 de setembre, un aparatós accident viari. L'accident ha involucrat dues persones, de les quals no ha transcendit més informació, que han resultat ferides de gravetat després que el seu cotxe xoqués, per causes que es desconeixen, contra la tanca d'una casa particular situada al municipi de Roses (Alt Empordà). El conductor de l'automòbil i l'ocupant del seient del copilot han quedat atrapats entre la ferralla i, un cop se'ls ha aconseguit excarcerar amb èxit, han estat traslladades a l'Hospital Josep Trueta, a Girona. 

El cotxe ha envestit la tanca i ha caigut a un pati per sota el nivell del carrer

A tocar de dos quarts d'una de la tarda, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís d'un accident viari que ha afectat una propietat privada, i en el qual dues persones han resultat ferides. L'accident ha activat, doncs, tres dotacions terrestres dels Bombers, així com dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques i de la Policia Local de Roses, que s'han desplaçat fins al punt accidentat per tal d'atendre les persones ferides. 

En arribar, els serveis d'emergències han constatat que el cotxe, un luxós model esportiu de matrícula estrangera, havia topat contra la tanca d'una casa particular, envestint-la i fent-la cedir. Això ha provocat que el vehicle, amb els dos ocupants a dins, caigués al pati de l'habitatge, el qual es troba per sota el nivell del carrer. 

2 persones ferides greus xocar cotxe tanca casa particular roses foto bombers
El cotxe ha envestit la tanca d'una casa particular amb els dos ocupants dins. / Foto: Bombers

Els dos ocupants del vehicle han quedat atrapats dins i han patit ferides de gravetat

Els dos ocupants del cotxe, un vehicle de la marca Porsche amb matrícula estrangera, han quedat atrapats dins l'automòbil després del xoc. Els equips de rescat dels Bombers, que s'han desplaçat fins al lloc dels fets amb tres dotacions, han estabilitzat el cotxe i assistit el Sistema d'Emergències Mèdiques i, finalment, s'ha aconseguit excarcerar amb èxit les dues persones d'entre la ferralla. Un cop fora del vehicle, s'ha comprovat que les lesions que presentaven ambdues persones eren de gravetat: una d'elles ha resultat ferida molt greu o crítica, i l'altra, ferida greu, motiu pel qual han estat traslladades fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona.