Atac d'una zebra al seu amo en una granja d'Ohio (Estats Units). L'animal va mossegar-li el braç al seu propietari quan aquest s'apropava i va ferir-lo de gravetat, segons han informat les autoritats de l'estat nord-americà. L'home de 72 anys va aconseguir deslliurar-se i va trucar a la policia. Els hi va dir, tal com consta a l'informe policial, que "havia estat mossegat al braç per una zebra". Els agents van desplaçar-se fins a la finca d'on havia sortit l'alerta i per la seva sorpresa van trobar aquest èquid amb el seu propietari al terra i sagnant.

Un dels policies va apropar-se a la víctima, que estava sagnant amb molta abundància i semblava que havia estat "desmembrat". L'agent, en veure les ferides, li va practicar un torniquet per evitar que perdés el braç. Entre tant, la resta d'oficials van intentar fer fora de la zona a l'animal que, segons el document policial i els propis agents de l'Oficina del Sheriff d'Ohio, presentava un "comportament molt hostil i agressiu". El van intentar espantar i, fins i tot, en una de les càmeres que porten a l'uniforme reglamentari es pot veure com hi ha un home perseguint amb un pal a la zebra.

Maten d'un tret la zebra i l'home es troba a l'hospital

La zebra, un mascle, no s'espantava i de fet plantava cara als agents. Davant d'això, un dels oficials va disparar mortalment l'animal sense pensar-s'ho dues vegades. L'informe assegura que "no van tenir més remei que disparar-li" per la seva seguretat. Pel que sembla, l'equí estaria protegint cinc o sis zebres femelles que hi eren al camp, el que podria explicar la seva agressivitat en aquells moments i l'atac al granger.

L'home de 72 anys mossegat pel seu animal d'origen africà va ser traslladat a un hospital a Columbus, capital i ciutat més gran d'Ohio. Encara continua ingressat però des del centre mèdic asseguren que el seu estat de salut i recuperació és bo. Les zebres no són a la llista d'animals salvatges perillosos d'aquest estat nord-americà i això provoca que qualsevol persona les pugui tenir a casa o al camp com a mascotes.