Novetats del noi de 21 anys detingut per la brutal agressió sexual a una menor a Igualada (Anoia). Després de la violació, va robar la jaqueta a la víctima i li va regalar a la jove que, en el moment dels fets, era la seva parella. Els Mossos d'Esquadra continuen amb la investigació oberta i sota secret de sumari per esbrinar més detalls d'aquest depredador sexual.

El presumpte autor dels fets es diu Brian Raimundo C.M. Es tracta d'un noi de 21 anys d'origen bolivià que té antecedents per delictes contra les dones. La seva mare el va fer fora de casa per abusar sexualment de la seva germana de 7 anys i una de les seves exparelles el va denunciar per violència de gènere.

Violación Igualada / ACN
El noi de 21 anys acusat de la brutal agressió sexual d'Igualada (Anoia) va robar la jaqueta a la víctima per regalar-li a la seva parella / ACN

El violador d'Igualada entra a presó de manera provisional i sense fiança

Després de 48 hores detingut, va passar a disposició judicial i es va decretar la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor de dos delictes: un d'agressió sexual i un altre d'assassinat en grau de temptativa.

 

Els fets van passar l'1 de novembre a la sortida de la discoteca Epic d'Igualada. La víctima, una nena de 16 anys, estava anant a l'estació de tren després de passar la nit de festa quan, presumptament, va ser brutalment atacada pel Brian. Al cap d'unes hores, un camioner la va veure despullada en un bassal de sang i va alertar a Emergències, ja que pensava que era morta.

La menor agredida sexualment tindrà seqüeles que li duraran tota la vida

Immediatament, va ingressar a l'hospital i, després de mesos ingressada, va aconseguir recuperar-se. Li van haver de reconstruir els genitals i el recte a causa de la brutalitat de l'agressió sexual. Així i tot, tindrà seqüeles que li duraran tota la vida.

Ha perdut el 90% de l'audició d'una de les seves orelles. Els Mossos d'Esquadra continuen investigant més detalls d'aquesta agressió sexual que tanta commoció ha causat a Catalunya.

El violador va robar la jaqueta a la víctima per regalar-li a la seva nòvia

Segons explica La Sexta, els agents analitzaran l'ADN de l'exnòvia del depredador sexual, ja que és idèntica a la que portava la víctima el dia que la va violar. Així doncs, estan intentant corroborar si el Brian va robar la jaqueta a la víctima per, posteriorment, regalar-li a la jove que era la seva parella en el moment dels fets.

A l'espera de saber els resultats de les proves d'ADN

Aquesta peça de roba és una prova imprescindible per demostrar la presumpta autora del noi de 21 anys en cas que hi trobin restes biològiques de la víctima. Caldrà esperar a saber els resultats de les mostres d'ADN per corroborar els fets.