Els Mossos d'Esquadra busquen ADN de la víctima de la violació d'Igualada (Anoia) a la roba que el detingut portava el dia que, presumptament, va agredir sexualment i va intentar matar una menor de 16 anys quan sortia d'una discoteca. Si troben restes biològiques de la víctima, es convertirà en una prova clau per condemnar aquest noi que, amb només 20 anys, té antecedents per abusar de la seva germana de 7 anys, per agredir a la seva mare i per maltractar una exparella.

Aquest jove bolivià va ser detingut el dijous després de cinc llargs mesos d'investigació, que va començar per la denúncia d'una brutal agressió sexual a una menor de 16 anys, que va ser trobada greument ferida al costat d'una carretera quan sortia de la discoteca Epic.

 

Brutal agressió sexual a una menor de 16 anys a Igualada

El camioner que la va trobar l'octubre de l'any passat pensava que estava morta, ja que estava plena de sang, inconscient i amb unes lesions molt grans. Després de mesos ingressada a l'hospital, la van aconseguir salvar, però li ha quedat seqüeles que li duraran tota la vida, tant físiques com psicològiques.

Discoteca Epic Igualada / Cedida
La menor de 16 anys va ser agredida sexualment quan sortia de la discoteca Epic d'Igualada (Anoia): aquest dissabte el presumpte violador passarà a disposició judicial / Cedida

Detingut per agressió sexual i homicidi en grau de temptativa

La Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per localitzar el presumpte autor dels fets per un delicte d'agressió sexual i un altre d'homicidi en grau de temptativa. Ha estat una investigació molt complicada, ja que al lloc dels fets no hi havia càmeres de seguretat i la víctima tenia moltes llacunes de memòria fruit del xoc i de la brutalitat de l'agressió.

Després d'identificar i localitzar el presumpte autor dels fets, el dijous el van detenir a casa seva, en un pis situat al carrer Sant Sebastià número 13 d'Igualada. Després de més de 7 hores de registres a l'interior del domicili, van poder trobar la roba que, presumptament, vestia el dia de la brutal agressió.

Busquen restes biològiques de la víctima a la roba del violador d'Igualada

Els agents de la Policia Científica analitzaran detalladament aquestes peces de roba per veure si troben restes biològiques de la víctima de l'agressió. El presumpte violador no ha contestat a cap de les preguntes dels investigadors i s'ha mostrat poc col·laboratiu. De moment, no ha transcendit la seva identitat i la investigació continua oberta en mans dels Mossos d'Esquadra. 

A l'espera de passar a disposició judicial 

L'agressor passarà a disposició judicial aquest dissabte, on molt probablement es dictarà l'entrada a presó de manera provisional per aquest agressor de dones en sèrie, que té antecedents per maltractar la seva exparella, per agredir la seva mare i per abusar sexualment de la seva germana.