L'exparella del violador d'Igualada (Anoia) ha declarat aquest dilluns i ha explicat com era el caràcter del Brian Raimundo C.M., el jove de 21 anys acusat d'haver violat i d'haver intentat assassinar una menor de 16 anys el novembre de l'any passat. Segons explica la seva exparella, aquest home és violent i amb un caràcter molt agressiu.

Aquest dilluns ha ratificat als jutjats el que ja havia dit als Mossos d'Esquadra anteriorment, que Brian Raimundo C.M. és una persona violenta. Aquesta descripció quadra perfectament amb els seus antecedents: va ser condemnat per agredir sexualment la seva germana de 7 anys i també consta una denúncia per maltractament.

Cas Nit - Violació Igualada / CME
L'exparella del violador d'Igualada (Anoia) declara als jutjats i explica és el caràcter del presumpte agressor sexual: violent i molt agressiu / CME

El violador d'Igualada va robar la jaqueta a la víctima

Els Mossos d'Esquadra pensen que el violador d'Igualada va robar la jaqueta a la víctima per regalar-li a qui era la seva parella en aquell moment, que és la noia que ha declarat aquesta setmana als jutjats i que, de moment, no ha transcendit la seva identitat.

Va ser brutalment atacada en sortir de la discoteca Epic d'Igualada

Dimarts haurà de declarar la víctima, però no ho farà presencialment. La seva declaració és clau per esbrinar més detalls sobre què va passar la nit de l'1 de novembre del 2021, que va ser quan gairebé és assassinada a mans del violador. La menor de 16 anys va sortir de la discoteca Epic i va anar en direcció al tren quan va ser brutalment atacada. 

El jove de 21 anys la va violar i la va intentar matar a Igualada

Segons la investigació policial, aquest jove d'origen equatorià va perseguir la víctima, la va violar i la va intentar matar. De fet, el camioner que la va veure a la cuneta de la carretera pensava que estava morta. Les lesions que li va provocar van ser molt greus, va estar un mes ingressada a l'hospital, l'han hagut d'operar cinc vegades i li han quedat seqüeles que li duraran tota la vida, tant físiques com psicològiques.

Brian Raimundo ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança

Els Mossos d'Esquadra van trobar ADN de la víctima a casa de l'agressor i això és una prova que, sumada als vídeos de les càmeres de seguretat, demostren la presumpta autoria del Brian. Actualment, està ingressat a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor de dos delictes: una agressió sexual i un assassinat en grau de temptativa.