Novetats de les violacions a les nenes de 12 de Burjassot (València). Surt a la llum una conversa de Whatsapp on una de les víctimes explica, en temps real, l'agressió sexual a la casa abandonada. La nena explica com els sis presumptes violadors estan agredint la seva amiga: "Son sis. Ara em toca a mi. Desitja'm sort", diu en un dels missatges.

A les converses de WhatsApp, una de les nenes diu detalladament a una amiga què està passant a la casa abandonada de Burjassot. En un primer moment, es deia que les víctimes tenien 12 i 13 anys, però segons explica La Sexta, que ha tingut accés als missatges, totes dues tenen 12. La víctima diu que un dels presumptes violadors l'ha amenaçat i l'ha violat provocant-li ferides amb sang.

"Son sis. Ara em toca a mi. Desitja'm sort"

En els whatsapps també es pot veure com la menor afirma a la seva amiga que estan violant a l'altra nena de 12 anys i que, en aquest cas, l'agressió està sent grupal. És en aquest punt quan l'amiga li diu que marxi immediatament de la casa i que demani ajuda. "Son sis. Ara em toca a mi. Desitja'm sort", detalla la víctima, que estava segura que la tornarien a violar, en aquest cas, en una agressió múltiple.

Dues agressions sexuals: una individual i una altra múltiple

Afortunadament, va aconseguir escapar i la seva amiga va trucar a la Policia Nacional. Les dues menors van intentar minimitzar la situació dient que era una broma de mal gust, una explicació que no va convèncer als investigadors, ja que hi havia moltes proves i indicis que posaven de manifest que podien haver patit dues agressions sexuals: una individual i una altra de múltiple.

La Policia Nacional va detenir cinc dels sis presumptes violadors

Els informes mèdics també determinaven que presentaven signes d'haver patit una violació. La Policia Nacional va aconseguir detenir cinc dels sis presumptes violadors, que són menors d'edat d'entre 15 i 17 anys. Van passar a disposició judicial i Fiscalia de Menors va demanar que ingressessin en un centre d'internament.

La jutgessa els deixa en llibertat tot i els factors de risc

La jutgessa en un primer moment va acceptar la petició, però a últim moment va canviar d'opinió i els va deixar en llibertat, uns fets que han estat molt criticats, ja que hi ha molts indicis de les presumptes violacions. Segons la jutgessa, el relat de les víctimes és creïble, tot i que hi ha algunes dades que no li quadren; hi ha indicis racionals de la comissió del delicte i factors de risc, l'informe forense determina que hi ha signes de violació; els presumptes agressors no han aportat proves per demostrar la seva coartada, s'han negat a donar mostres biològiques i, així i tot, estan en llibertat vigilada

Fiscalia de Menors presentarà un recurs contra la decisió de la jutgessa

Fiscalia de Menors no dona suport a la decisió de la jutgessa instructora i ha presentat un recurs contra la seva decisió demanant que ingressin en un centre de menors de manera provisional fins que se celebri el judici.