La Policia Nacional està investigant una presumpta agressió sexual a dos menors que va passar a la localitat valenciana de Burjassot dilluns passat, una d'elles grupal.

Fonts de la Policia han confirmat EFE que la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) duu a terme la investigació, sense que de moment hagin informat de les circumstàncies dels presumptes delictes ni de l'edat de les menors.

El periòdic Levante-EMV informa aquest dimecres sobre la violació grupal a una nena de 12 anys a Burjassot i una violació individual a una altra de menor de la mateixa edat, que van passar al mateix lloc.

El succés s'hauria produït aquest dilluns a la tarda en una casa abandonada de Burjassot, en les proximitats amb el terme de Godella, en l'àrea metropolitana de València, després que les nenes quedessin amb dos joves a través d'Instagram.

Segons indica Levante-EMV, una de les nenes va ser violada per un dels joves després del que va aconseguir abandonar la casa i va avisar a una tercera amiga, que va alertar els seus pares del que passava i aquests van avisar la Policia Nacional. Pel que sembla, uns altres quatre amics dels joves que havien contactat amb les nenes van anar a la casa abandonada i haurien violat en grup l'altra nena.

Una vegada localitzades, les nenes van provar d'atribuir a "una broma" la petició d'ajuda, però els pares d'una d'elles la van portar a un hospital, on s'haurien confirmat senyals compatibles amb una agressió sexual, segons el diari.

Gloria Calero, delegada dle Govern de la Comunitat Valenciana, ha parlat sobre aquest succés

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha afirmat que no és possible que continuïn passant agressions sexuals com la coneguda aquest dimecres a dues nenes ocorreguda a Burjassot (València), una d'elles grupal, i ha reclamat actuacions contundents per educar en valors als adolescents.

Calero ha confirmat que la Policia és al lloc investigant els fets, quants són els autors i les circumstàncies de l'agressió sexual i, encara que de moment no hi ha detinguts, s'està "cercant" als presumptes agressors.

No ha volgut oferir més detalls de les indagacions en tractar-se d'una investigació en marxa en ser preguntada per aquesta agressió durant la primera Trobada Internacional sobre Gestió de Pandèmies, organitzada per l'Ajuntament de València. "Trista notícia", ha lamentat la delegada del Govern, que ha insistit que "no pot ser" que els adolescents s'eduquin en el sexe "partint de la pornografia". "Des d'Educació hem d'actuar més contundentment, és el moment d'agafar el toro per les banyes, no és possible que això continuï passant", ha reiterat en declaracions als mitjans de comunicació.

La Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional està investigant una presumpta agressió sexual a dos menors de 12 anys ocorreguda a la localitat valenciana de Burjassot dilluns passat, una d'elles grupal.

Segons avança aquest dimecres el periòdic Levante-EMV el succés s'hauria produït aquest dilluns a la tarda en una casa abandonada de Burjassot, en les proximitats amb el terme de Godella, en l'àrea metropolitana de València, després que les nenes quedessin amb dos joves a través d'Instagram.